AKP İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları İlçe Başkanları Toplantısını Orman Park’ta gerçekleştirdi

AKP İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI


Toplantıya Hatipoğlu’nun yanı sıra MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Yönetim kurulu üyeleri ve 16 ilçe başkanı katıldı.
Toplantıda günlük ve haftalık çalışmalar ile seçim sonuçları değerlendirildi.

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanlarını toplayarak Ankara’da katıldığı İl Başkanları toplantısında AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarını ve teşekkürlerini İlçe Başkanlarına iletti.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Biliyorsunuz ki Kasım ayında İl Kadın Kolları Başkanı olarak atandım. Hızlı bir şekilde yönetimi kurduk ve seçim çalışmalarına başladık.


30 Mart yerel seçimlerinde canla başla gayretle çalıştık.Çalmadık kapı bırakmadan çalışmalarımıza devam ettik. Önümüzde iki önemli seçim var bu seçimlere daha iyi hazırlanacağız.

Türkiye’nin gelişmesinde çağdaşlaşmasında biz kadınların aktif olarak siyasette yer almasının büyük önemi var. Bu önemli görevin Sakarya’lı hanımlar olarak hep birlikte üstesinden  geldik ve geleceğiz. Bu sorumluluk bilinci ile daha refah bir Türkiye için, eşitlik için, adalet için, huzur için, yılmadan, yorulmadan aydınlık yarınlar için gayretle çalışcağız.
Kadın kollarımızın her kademesinde görev alan arkadaşlarımızla birlikte özveri içerisinde, samimi bir gayretle çalışacağız. Sizlere Başbakanımız çok selam söyledi’ dedi.

 

Toplantıya MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek ziyaret ederek başkanlarla sohbet etti.MKYK Üyesi Çiğdem  Erdoğan Atabek  “Kadınların siyasetteki rolü çok önemli.

Sayın Başbakanımız da bunu çok önemsiyor.30 mart seçimlerinde de Başbakanımıza kadınlar sahip çıktı. AK Parti'de kadın siyasetçiler dinamik ve aktif çalışmakta. Partimize üye kadınların sayısı, diğer partilerin üye sayısından daha fazla.

Her yerde ciddi ve dinamik bir teşkilatımız var.Her seçimde kadın temsilini artırmayı hedefliyoruz. Bu şekilde kadının misyonunu ve becerisini siyasete yansıtıyoruz.

Toplumdaki temel sorunları, kadınlar çok iyi bilir. Bu bilgi ve birikim siyasete önemli kazanımlar getirir. Bunun için kadın temsilinin siyasette artması gerekir" ifadesini kullandı. 

Toplantı bitiminde AK Parti kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu İlçe raporlarını inceledi.Her İlçenin başkanı ile ayrı ayrı görüşmelerde bulundu.Toplantı 3 saat sürdü.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2014, 10:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184