BABAOĞLU KAFKAS DERNEĞININ DÜZENLEDIĞI KAHVALTIYA KATILDI

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu seçim çalışmaları kapsamında Kafkas Derneği Üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

BABAOĞLU KAFKAS DERNEĞININ DÜZENLEDIĞI KAHVALTIYA KATILDI


Sabah Namazında İkramiye Köyünde namaz çıkışı vatandaşlarla sohbet eden MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu daha sonra Hendek Kafkas Derneğinin düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Kafkas Derneği Başkanı Davut Parlayıcı’nın teşekkür konuşması ve derneğin yaptığı faaliyetleri gösteren slayt sunumunun ardından kahvaltı programına geçildi.

Kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yapan MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu yapacağı projeler hakkında bilgiler vererek davetten dolayı dernek başkanı, yönetimi ve üyelere teşekkür etti.

Kahvaltı programına katılan Çakallık Köyü Muhtarı Coşkun Samur, Babaoğlu ve Belediye Meclis üyesi Adaylarına teşekkür ederek, halka tepeden bakan, kapalı kapılar adında bir belediyecilik istemediklerini ifade etti. Şeffaf bir belediyecilik olmasını temenni ediyoruz. Allah çıktığınız bu yolu hayırlı etsin” dedi.

Kahvaltı sonrası Babaoğlu ve ekipleri Yeşilyurt mahallesinde kahvehaneleri ve esnafları gezdi,  Kocaahmetler ve Sarıdede Mahallelerinde yüzlerce vatandaşa seslendi.

Kocaahmetler Mahallesinin ardından  Babaoğlu’nun katıldığı Sarıdede Mahallesindeki ev toplantısı sokağa taşınca miting havasında gerçekleşti.

15 yıldır çivi çakılmayan mahalleler var

Babaoğlu yaptığı konuşmada “’Hendek’e yapıldığı söylenen yatırımlar, ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak mı yapılıyor. Belediyemizin ne kadar mal varlığı ne uğruna, gelirlerinin ne kadarı hizmete dönmüştür? Bu mal varlıkları kimlere hangi usul ve şartlarla devredilmiştir? 15 yıldır çivi bile çakılmayan mahalleler var. Çivi çakılmayan onca yer dururken halkımıza hizmet etmek yerine Havaalanı yapacağım diyorlar. 15 yıldır vatandaşlarımıza Doğu Marmara üniversitesini getiriyorum diyerek ortaya çıktılar. Bunca yıl yaptıkları sadece isim hakkı almaktan öteye gitmedi.

Ayrıcalıklı bir zümre yaratıldı

Babaoğlu sözlerine şu şekilde devam etti. "Hizmet yapıyoruz denilerek haksız ve cebren yapılan istimlaklar sonrası vatandaşlar son derece mağdur edilmişlerdir. Bu istimlaklar sonrası açılan yolların etrafında kimler öncelikli inşaat hakkına sahip olmuştur? Bu yollar açılmadan önce o bölgedeki arsalar ucuza kapatılmış mıdır? Bu örneklerin sayısı o kadar çoktur ki tesadüf demek imkansızdır. Mevcut başkan Ali İnci ayrıcalıklı bir zümre yaratmıştır” dedi.

Ruhsatımı alamıyorum tepkisi

Bir vatandaş konuşmayı bölerek "Ruhsatımı alamıyorum. Çünkü Belediye arsama birilerini ortak etti. Hizmet anlayışı bizleri birbirimize düşürmekmidir?" sorusu üzerine Babaoğlu, "Biz göreve geldiğimizde vatandaşlarımızın mağdur olduğu sorunları çözüme kavuşturacağız. İnsanlarımıza adil ve hakkaniyet çerçevesi içerisinde hizmet edeceğiz. Biz Hendeğin tamamına hitap edecek projeler ile hizmet edeceğiz. Yapacağımız projelerimizi kitapçıklarımıza koyduk. Sorun proje hazırlamak değil. Birileri proje kitapçıklarına iyi baksın. Söz verdik yaptık dedikleri kitapçıkta daha bir çok proje yapılmamış halde. Biz yapacaklarımızın sözünü verdik ve yapacağız. Biz havaalanı yapmayacağız. Biz insanımızın huzur içerisinde yaşaması ve yaptığımız hizmetler ile adaletli ve hakkaniyet çerçevesinde hareket edeceğiz” dedi.

Babaoğlu, Konuşmanın ardından vatandaşlar ile sohbet etti, sorunlarını ve taleplerini dinleyerek not aldı.

 

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

  HENDEK İLÇE TEŞKİLATI

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2014, 12:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184