BAL HERKESTEN DESTEK İSTİYOR

CHP Milletvekili A.Adayı Ayhan Bal herkesten destek istiyor.

BAL HERKESTEN DESTEK İSTİYOR


Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili aday adayı olan Ayhan Bal, ilçesinden alacağı oyla ilgili çok iddialı laflar etti. Ayhan Bal aday adaylığı ve partisinin kahvaltısındaki iddialı sözleri hakkında konuştu.

Soru-Cevap şeklinde geçen konuşmada Bal şu ifadelere yer verdi.

"Olduğum gibiyim. İnanmadığım hiçbir şeyi ne söylerim ne de yaparım. Halk kendi gibi birini mecliste görmek ister" diyerek sözlerine başlayan Bal, "
CHP’de liste düzgün şekillenirse mecliste Engin Özkoç’un yanında başka vekillerde oturabilir. Yeter ki vatandaşın inandığı bir ekiple yarışa girilsin" diye konuştu.

Ayhan Bal'ın, Milletvekilliği yarışına girmesindeki sebep nedir?

Ülkemde yaşadığım kaygıları gidermek şehrime ilçeme daha fazla hizmet getirmek sporda, sanatta çağdaş uygar insanların yaşayacağı bir Sakarya yaratmak sevdası. Tarımda ki sıkıntıları Ankara’ya taşımak, çözüm üretmek için adayım.

İlçemizde ve Şehirde yaşayan insanlar size neden oy versinler. Sizi diğer adaylardan farklı kılan özellikleriniz neler?

Bu şehirde yaşayan herkesin temsilcisi olacağımı bildiği için insanlar bana oy verecek. Hendeğin Ankara’da bir kapısı olacağım için bana oy verecek, insanları birleştireceğim için oy verecek, kötü günlerinde her dakika ulaşabileceklerini bildikleri için oy verecekler. Paraya, pula tamah etmeyeceğimi, hırslı ve Milliyetçi olduğumu insanımı asla yalnız bırakmayacağımı bildikleri için oy verecekler.

Diğer adaylardan ilk farkım Hendek’li olmam. Partili veya partili olmayan diğer ayırmadan insanları kucaklarım. Tarımın, sporun aktif şekilde içinde olmam, ticari ve sosyal hayatımla ilgili şaibem yok. Kendimi eğitim ve sosyal olarak hazır hissetmem, yeni bir yüz olmam ve en önemlisi kirlenmemiş olmam. Kısaca sokakta ki vatandaşım ben. Onlardan biri olduğum için oy verirler bana.

Çok iddialı konuştunuz alacağınız oy ile ilgili. Bu kadar iddialı bir çıkış yapmanızda ki sebep nedir? Neye dayanarak böyle iddialı bir çıkış yaptınız?

İddia Ediyorum, Evet; Hendekli artık kendinden insan istiyor. Ankara’da temsil edilmek istiyor, daha iyi hizmet istiyor. Partisine değil nüfus kağıdına bakıyorsan, yerel seçimdeki oy dağılımına bakarsanız. Halkın düşüncesini anlarsınız. 7 bin oyumuz neden MHP’ye gitti iyi düşünün. Şimdi bu Hendek’te ki siyaseti halk yaptı üstü dinlemeden Hendeklilik yaptı. Aynı şekilde bu insanların AKP‘li dostlarımız, Hendekliler tercihini Hendek’liden yana kullanacaktır. AKP’li bir sürü dostum bana gelip destek veriyor. Kimse merak etmesin Hendekli çocuğuna sahip çıkacaktır.

Hendek’te ki eksiklikler neler ve neler yapmayı hedefliyorsunuz?

A- Profesyonel Ligde bir Hendekspor
B- Halkın spor yapacağı alanları kulüplere yaşam alanları
C- Çevre düzenlemeleri, yapılaşma, otopark sorununun çözümü
D- Tarım ve hayvancılığa destek

Bunları kesinlikle iyileştirmek ve 2.Lligde bir Hendek spor, dışarıda okuyan Hendekli öğrencilerin finans edilmesi-eğitime destek, Okulların iyileştirilmesi en büyük hedefim arasında.

Milletvekili listesine kaçıncı sırada yer alacağınızı düşünüyorsunuz?

İkinci sırayı düşünüyorum. En büyük ilçeyiz 55 bin seçmen var. Hendek aksini kaldırmaz, hep söyledim. Hayal yok Hendekliye ulaşabileceği hedef konmalı.

CHP Sakarya’da yıllar sonra bir vekil çıkarmayı başardı. Bu seçimlerde Engin Özkoç birinci sıra adayı olacak görünüyor. CHP bu şehirden birden fazla milletvekili çıkarabilir mi?

Kesinlikle çıkarır 2 uzak değil sadece sıralama hatası yapılmasın.

Seçmene aktarmak istediğiniz bir not veya söyleminiz var mı?

Artık yeter. Meclis Sakaryalının da temsil edileceği bir yer olsun. Tarih Nevzat Ercan’ı yazdı inşallah beni de onun gibi anılacak hayırlı işlerde anar. Vatandaştan kardeşlerini meclise gönderecek desteği vermelerini istiyorum. Başka ne söyleyebilirim...


Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 12:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
MSB
MSB - 9 yıl Önce

ALİ İNCİYİ VEKİL YAPCAZ DOSTUM BİRDAKİ SEFERE

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184