Genel Seçimler İçin Yorulmadan Çalışacağız

AK Parti Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Soytürk ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Gerek 30 Mart, gerek 10 Ağustos seçimlerinde teşkilatımızın tüm kademeleri üstün bir performans sergiledi. Kadın kollarımızın bu davanın lokomotifi olduğunu her zaman ifade ediyoruz. Önümüzde yeni bir süreç var. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde 2015 Genel Seçimlerine de aynı kararlılıkla hazırlanacağız” dedi.

Genel Seçimler İçin Yorulmadan Çalışacağız


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Soytürk ve ilçe yönetim kurulu üyelerini makamında misafir etti. Gerçekleştirilen ziyarette İlçe Kadın Kolları’nın faaliyetleri ile ilgili Başkan Toçoğlu’na bilgi veren Soytürk, “AK Parti Erenler Teşkilatı olarak 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde önemli çalışmalar hayata geçirdik. Hemşerilerimizle bir araya geldik. AK Parti davasını konuştuk, yeni Türkiye ideallerimizi Erenlerli hemşerilerimizle istişare ettik. Hamdolsun ilçemizde büyük bir başarı kazandık. Teşkilatımızın tüm kademelerine verdikleri destek için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

2015’e Kararlılıkla Hazırlanıyoruz

Kadın kolları teşkilatlarının AK Parti hareketinde önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Başkan Zeki Toçoğlu, “Gerek 30 Mart, gerek 10 Ağustos seçimlerinde teşkilatımızın tüm kademeleri üstün bir performans sergiledi. Kadın kollarımızın bu davanın lokomotifi olduğunu her zaman ifade ediyoruz. Önümüzde yeni bir süreç var. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde 2015 Genel Seçimlerine de aynı kararlılıkla hazırlanacağız. Tüm ilçelerimizde önemli başarıların devam edeceğine yürekten inanıyorum. Tüm teşkilat mensuplarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184