Hendek Siyasetine Gölge Düştü

Hendek’te nezaket içerisinde geçen Yerel Seçimlere yapılan bu paylaşım gölge düşürdü.

Hendek Siyasetine Gölge Düştü


31 Mart yerel seçimlerinin ardından kesin olmayan sonuçlara göre Hendek Belediye Başkanı seçilen Turgut Babaoğlu, tebrikleri kabul ederken mazbatayı alacağı günü bekliyor.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bu günlerde Ak Parti Adayı Ali Kemal Sofu’da tebrik mesajı yayınlayarak büyük bir Siyasi nezaket örneği sergilemişti.

Fakat gündeme düşen yeni bir paylaşımda Ak Parti’nin çalışma grubu arasında yapılan bir yazışma Hendek Siyasetindeki nezakete gölge düşürdü.
Hendek Halkı pişman olsun

İlçede skandal olarak yorumlanan yazışmada bir Partili, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından “Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem abicimle görüşeceğim, Turgut’un yapacağı işlere imza atmasın. Hendek halkı pişman olsun AKP seçmediğine” yazısı gündeme bomba gibi düştü.

Paylaşıma Ak Partililerin de tepki gösterdiği öğrenilirken, konunun yayılmasının ardından Hendek’te günün konusu bu paylaşım oldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 15:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammed Kocaman
Muhammed Kocaman - 5 yıl Önce

an itibariyle hendek halkı tarafından yapılması istenen ama hendeğe yapılamayan, getirilemeyen her türlü hizmetin tek ve tek sorumlusu, kendi parti kanadından bir beyinsizin ricası üzere projelere imza atmayacak olan büyük şehir belediye başkanlığı ve ekrem yüce dir

Çok zekiiisiniz
Çok zekiiisiniz - 5 yıl Önce

yapılırsa turgut babaoğlu yaptı yapilmazsa ekrem yuce yaptirmadi , amac hizmet mi oy kaybettirmek mi .

Faruk ayral
Faruk ayral - 5 yıl Önce

biz hendek halkı olarak başkanımızın her zaman yanındayız ( ekrem yüce büyük şehir başkanımız o kalekterde bir insan değildir kim ne derse onu biçer saygilar turgut babaoğlu suda ekrem yüce yüzde biz istedik ve sectik

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184