HENDEK’TE ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ,seçimlere sayılı günler kala çalışma hızını arttırdı.

HENDEK’TE ARTIK DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ



Seçimlere günler kala siyasetin ısındığı Hendek’te MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları İkramiye,Sarıyer, Hacıkışla ve Soğuksu köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Köy özvarlıklarına dokunulmayacak

MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte ziyaret ettiği köylerde Vatandaşlara seslenen Babaoğlu “Büyükşehir  yasası ile birlikte Köy tüzel kişiliğe ait arazi ve arsalar Belediyeye devredildi.Köylerimizin özvarlıklarına dokunmayacak ve özelliğini bozmayacağız.Evlerin imarla ilgili düzenlemesi var yeniden ruhsatlandırma yeniden projelendirme gibi çalışmalar olacak.Bunları da Belediyenin imkanları ile yapıp sizlerin cebinden 5 kuruş dahi para çıkarmadan ruhsatlarınızı size teslim edeceğiz. Biz nereye gitsek bir sorun la ilgili çözüm üretsek arkamızdan iki gün sonra kendileri de aynı sözleri söyleyerek söz veriyorlar.15 yıldır akıllarına gelmeyen sözler biz söylemeye başlayınca gelmeye başladı.

Tarımsal kalkınma projesi

Türkiye’de tarım bitti hayvancılık yok olma noktasın da fındık zaten durumu belli köylerde bacılarımız ablalarımız örgü örmekten öteye gidemiyorlar projelerimizden bir tanesi de özellikle Belediye bünyesine geçmiş orman vasfını yitirmiş arazilerle ilgilidir. Bunları tarıma kazandıracağız. Toprak analizleri  yapıp alternatif ürünler yetiştireceğiz gereken tüm desteği ve satabileceğiniz pazarları size sağlayacağız . Özellikle işsiz olan bayanlarımız size fırsat sigortanız ödenecek maaşınızı da alacaksınız. Buralarda peyzaj çalışmalarında kullanılan bitkileri ve ilaç sektöründe kullanılan bitkileri üretilerek satışına da öncülük yaparak sizlere kazandıracağız.

Kadın,Aile ve toplum merkezi

Babaoğlu ,Bayanlar içinde güzel bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek “Toplumumuzun temelini oluşturan aileleri kuran ve ayakta tutan kadınlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için ilçe merkezinde özel işleri ve resmi işleri olduğunda gelen bayanlarımız dinlenebilecekleri Kadın aile ve toplum merkezi projemizi hayata geçireceğiz.

Değişim zamanı geldi

Göreve geldiğimizde Kapalı kapılar ardında oturan bir Belediye Başkanlığı yapmayacağız.Vatandaşımız gönül rahatlığı ile gelebilecekler.Biz Belediye Başkanlığımızı halkımızın içerisinde yürüteceğiz.Bugün nasıl sizlerin içerisindeysem göreve geldiğimizde sizin içerisinde olacağım.Biz halka tepeden bakan bir belediyecilik anlayışını sona erdirip.Halkın içerisinde halkımız gibi olacağız.Hendeğe huzur getireceğiz.Vatandaşımız bir sabah kalktığında birilerinin arsasına ortak olduğunu görerek uyanmayacak” diyerek Hendek’te artık değişim zamanının geldiğini ifade etti.

Konuşmanın ardından Vatandaşların sorularını yanıtlayan Babaoğlu,yoğun ilgi ve destek için teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184