HENDEK’TE KILIÇDAROĞLU COŞKUSU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya, Karasu ilçesi Yuvalıdere ziyaretinden sonra Hendek Puna Mahallesinde köylüler ile sohbet etti.

HENDEK’TE KILIÇDAROĞLU COŞKUSU


Kemal KılıçdaroğluPuna ziyaretinden sonunda Puna Ortaköy muhtarı İsmet Topal CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na köyün tarihçesini yazan çerçeveli beratı armağan etti.

1 Kasım seçimleri öncesi ilçe merkezleri ve köylerde mini mitingler yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya programına Karasu Yuvalıdere’den başladı.



CHP Hendek İlçe Teşkilatının ev sahipliğini yaptığı ziyarette Kemal Kılıçdaroğlu’nunPuna Mahallesi programına başta 
Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya CHP İl Başkanı Ayça Taşkent, Milletvekili adayları, İlçe Başkanları ve çok sayıda CHP’liler programı takip etti.

Sakarya Hendek Puna Köyünde Sünnet cemiyetini de ziyaret eden CHP Lideri hayırlı olsun dileklerinde bulunduktan sonra vatandaşlarla da sohbet etti.

Hendek Puna Ortaköy mahallesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, CHP Hendek İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan köy meydanında kurulan sofrada yöresel ürünleri tattı. CHP Hendek İlçe Teşkilatı vatandaşlara Keşkek ikram etti.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Puna mahallesinde halka seslendi

Kılıçdaroğlu 
Ülkede dünya kadar derdimiz var. Sanki bizim dertlerimiz yetmiyormuş gibi 2 milyon 200 bin Suriyeli Türkiye’ye geldi. Ne olacaklar bunlar? Bizim çocuklarımız işsiz dururken şimdi onlara nasıl iş bulacağız diye uğraşıp duruyorlar.

Şuan da Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük krizlerini yaşıyor. Memleketin kimin yönettiği belli değil. O açıdan 1 Kasım seçimleri çok önemlidir. Tatile değil sandığa gideceğiz ve oyumuzu kullanacağız. Sandığa giderken düşüneceğiz, elimizi vicdanımıza koyacağız. 13 yıl yetki verdik bu 13 yılda bu memleketi hangi sorununu çözdüler?

O zaman ben sizden yetki istiyorum. Ben öyle 13 yıl, 14 yıl öyle bir yetki de istemiyorum, ben sizden 4 yıl yetki istiyorum. Bana 400 vekil değil 4 yıl yetki verin bu ülke nasıl yönetilirmiş dünyaya göstereyim ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2015, 16:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
harun kara
harun kara - 9 yıl Önce

sol elini yumruk yapan devrimci genç sakaryayı değiştirecek

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184