MHP HENDEK’TE İSTİŞARE TOPLANTISI

MHP Hendek İlçe Başkanlığı'nda ilçe yönetimi ilçe meclis üyelerinin katıldığı bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

MHP HENDEK’TE İSTİŞARE TOPLANTISI


MHP Hendek İlçe Teşkilatında gerçekleşen toplantıya İl Başkanı M. Levent Bülbül, İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri, Türk Eğitim-Sen Hendek Şube Başkanı Kutluay Benli, Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk katıldı.

Başkanlığını İl başkanı Muhammed Levent Bülbül'ün yaptığı istişare toplantısında bir açılış konuşması yapan MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “ Ülkemizin içinde bulunduğu durum ve gündemde bulunan anayasa değişikliği referandumu ile ilgili istişare etmek il başkanımızdan bilgi almak için bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini, İleriki günlerde daha geniş kapsamlı toplantılar gerçekleştireceklerini ifade ederek il başkanına ve katılımcılara teşekkür etti.

 

MHP İl başkanı Levent Bülbül ise “Türkiye'nin 15 Temmuz sürecinde çok ciddi bir tehlike atlatıldığını ifade ederek, Genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli 15 Temmuz gecesi bu girişimin bir kalkışma olduğunu ifade edip buna karşı durulması noktasında hükümeti uyaran ve hiçbir hesabın içerisinde bulunmadan sonu ne olur diye düşünmeden Türk devletinden ve milletinden yana tavır koyarak bu girişimin engellenmesinde en büyük pay sahibi olmuştur.

Bu süreç aynı zamanda Milliyetçi hareket partisini farklı odakların ele geçirmesine her ne pahasına olursa olsun müsaade etmeyeceğini ifade eden genel başkanımızın ne kadar haklı olduğunu göstermiştir.

Şuan 15 Temmuz sürecinden sonra gördük ki devletin tüm kurum ve kuruluşları ile çok ciddi şekilde işgal edilme noktasına gelmiştir. Bu süreçte devletin kendini yenileyebilmesi, bu sürece acil müdahale edilmesi zarureti doğmuştur. Anayasa değişikliği konusunda MHP’nin müdahil olması bu durumdan kaynaklı bir zarurettir. MHP'nin uzaktan taş atarak değil taşın altına elini sokarak devletin devamlılığı, milli üniter yapının korunması, cumhuriyetin kuruluş ilkelerine sadık kalınması, Milli birlik ve beraberliğin garanti altına alınarak devletin emin adımlarla yoluna devam edebilmesi adına girişilen bir süreçtir ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2017, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184