Yenimahallespor Lokali Törenle Hizmete Açıldı

Sakarya 1. Amatör küme temsilcimiz Hendek Yenimahallespor Lokali törenle hizmete açıldı.

Yenimahallespor Lokali Törenle Hizmete Açıldı


Yenimahallespor lokal açılışına Kaymakam Halil İbrahim Acır, Belediye Başkan Vekili Hüdaverdi Bahadır, Siyasi Parti İlçe Başkan ve temsilcileri, Meclis Üyeleri, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Esnaf Odası Başkanı M. Yaşar Demirel, Muhtarlar, Antrenörler Derneği Başkanı Tamer İlaçan, Yenimahallespor Kulübü Başkanı Vural Tutkun, Önceki dönem Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Spor Kulübü Başkan ve Temsilcileri, Denizbank Hendek Şube Müdürü Gökhan Yazıcı, Teknik heyet, Sporcular ve Vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli kısa bir değerlendirme yaparak Yenimahallespor’a katkılarından dolayı Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Belediye Başkan yardımcılarına teşekkür ederek önümüzde ki sezon Süper Amatör kümeye çıkacaklarını söyledi.

Kaymakam Halil İbrahim Acır ise Yenimahallespor’a Lokalin hayırlı olması temennilerinde bulunarak Süper Amatör kümeye çıkma yolunda başarılar diledi.


Konuşmaların ardından Hayırlı olsun temennileri ile kurdele kesimi gerçekleşti. Açılışın ardından katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.












Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2020, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184