Bariyerlere Çarparak Takla Attı, 1 Yaralı

Hendek’te çarpışmamak için direksiyonu kıran otomobil takla atarak durabildi.

Hendek D-100 Karayolu üzerinde seyir halinde bulunan otomobil, tur ile çarpışmamak için direksiyonu kurması sonucu takla atarak durabildi.

Çarpışmamak için

Edinilen bilgilere göre, Hendek Kemaliye Mahallesi D-100 Karayolu üzerinde S.S. idaresindeki  54 KD… plakalı kamyonetin yakıtı bitmesi sonucu park halinde olması nedeniyle aynı güzergahta seyir haline bulunan A.Ü. idaresindeki 54 D… plakalı otomobil aynı istikamette ilerleyen O.U. idaresindeki 54 KT… plakalı hafriyat kamyonu ile çarpışmamak için direksiyonu kırması nedeniyle bariyerlere çarparak takla attığı öğrenildi.

1 kişi hafif yaralandı

Kaza sonrası olay yerine Polis, İtfaiye ve 112 Acil servis ekipleri sevk edilirken, ters dönen otomobilde bulunan sürücü A.Ü. ve eşi S.Ü. çevreden gelen Vatandaşlar tarafından sıkıştıkları yerden çıkartılırken, kazada hafif yaralanan S.Ü. olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından tedbir amaçlı Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle kapanan trafik akışı trafik ekiplerince tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken, kazalı araçların çekilmesi sonucu trafik normal akışına döndü.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2023, 15:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
A.Ü.
A.Ü. - 12 ay Önce

Kurallara uyulmazsa kaza kaçınılmaz oluyor. İki şeritli yolda bir şeridi tamamen kaplayacak şekilde bırakırsa üstelik bir de işaret koymazsa dörtlüleri yakmazsa asıl suçlu odur. Kamyon duruyor mu gidiyor mu belli değil

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184