Hendek’te 17 Yaşındaki Genç Gölette Hayatını Kaybetti

Hendek’te serinlemek için gölete giren 17 yaşındaki genç göletten çıkamadı.

Hendek’te 17 Yaşındaki Genç Gölette Hayatını Kaybetti

Hendek Yağbasan Mahallesinde serinlemek için gölete giren iki arkadaştan bir tanesi göletten çıkamadı, gölette arama çalışmaları başlatıldı.

Göletten çıkamadı

Edinilen bilgilere göre, H.E.Z. (15) ve E.K. (17) isimli iki arkadaşın akşam saatlerinde Yağbasan Mahallesindeki göletin bulunduğu bölgeye gittikleri ve gölete yüzmek için girmelerinin ardından bir süre sonra suyun çekmeye başlaması üzerine çırpınmaya başlamaları üzerine H.E.Z.isimli şahsın göletten çıkmayı başardığı fakat arkadaşı Emirhan K.’nın sudan çıkamadığı öğrenildi.

Arama çalışmaları sonucu bulundu

Yapılan ihbarlar ile olay yerine 112 Acil Servis Ekipleri, AFAD ve Jandarma Ekipleri sevk edilirken, gölette arama çalışmalarının başlatıldı.

Hendek Cumhuriyet Savcılığınca olay ile ilgili soruşturma başlatılırken, AFAD tarafından gölette başlatılan arama çalışmaları sonucunda ekipler 17 yaşındaki E.K.'nın cansız bedenine ulaştı.

Ekipler tarafından 17 yaşındaki E.K. göletten çıkartılırken, Savcılık incelemesi sonucunda E.K.'nın cansız bedeni Hendek Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2022, 10:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsimsiz
İsimsiz - 2 yıl Önce

Maalesef acı haber geldi kardeşimiz Emirhanı kaybettik

İsimsiz
İsimsiz - 2 yıl Önce

Allah mekânını cennet eylesin iyi arkadaştı iyi kardeşti ama erken göçtü dünyadan

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184