İşte Cumhur İşte Hendek

Hendek’te Cumhur İttifakı ilçe başkanları ve Belediye Başkanı sahaya inerek çalışmaları inceledi, vatandaşlarla buluştu.

İşte Cumhur İşte Hendek

 Temizlik, yol açma, asfalt çalışmalarını inceleyen AK Parti İlçe Başkanı Baykal, “İlçemiz güzel hizmetlerle buluşuyor” derken MHP İlçe Başkanı Namlı, “Cumhur İttifakı Hendek’in güçlü bir şekilde geleceğini inşa ediyor” dedi.

Başkan Turgut Babaoğlu saha çalışmalarını anlatarak tek tek asfalt çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Hendek Dört Koldan Sahada

MHP Hendek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen program kapsamında MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı; AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ile birlikte saha çalışması yaptı.

Belediye Başkanı Babaoğlu ve Cumhur İttifakının ilçe başkanları Uludere Çayında devam eden temizlik çalışmaları, Kalayık’ta devam eden yol açma çalışmaları ve Yeşilvadi bölgesinde aralıksız süren sıcak asfalt serimini takip etti.

 İlçe Başkanları ve Belediye Başkanı vatandaşları dinledi, istek ve beklentilerini tek tek not aldı.

Hasan Serdar Baykal

Cumhur İttifakının Hendek’te hizmet teyakkuzu ile Hendek halkının yanında olduğuna vurgu yapan AK Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, “ Büyükşehir Belediyemiz bir yandan Hendek Belediyemiz bir yandan ilçemizin tüm sorunlarını sırasıyla çözüme kavuşturuyor.

İlçemiz güzel hizmetlerle buluşuyor. İnşallah daha güzel daha güçlü hizmetler bir bir hayat bulacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Ekrem Yüce ve Hendek Belediye Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu’na teşekkür ediyoruz.

Aziz milletimize hizmet yolunda duraksamadan önümüze bakmaya devam edeceğiz. Durmak yok yola devam” dedi.

Burhan Namlı

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ise, “ Cumhur İttifakı olarak ilçemizin tüm sorunlarını yakından takip ediyor, çözümü için gayret gösteriyoruz. Devletimiz kaynaklarıyla imkanlarıyla her alanda Hendek halkının yanındadır.

 Bahane yok, boş laf yok. Üretken belediyecilik var, gönül belediyeciliği var, hizmet var. Çok şükür gayretle yapılan hizmetleri görüyoruz.

Bu eserleri ilçemize kazandıran Başkanımız Sn.Turgut Babaoğlu’na ve Büyükşehir Belediyemizin Başkanı Sn.Ekrem Yüce’ye sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

 Güçlü bir Hendek’i birlikte inşa ediyoruz. 2023 seçimlere doğru tempomuz artacak, durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hendek her şeyin en güzelini en iyisini hak ediyor” diye konuştu.

Babaoğlu: Kirli Algı Çetesi

Cumhur İttifakının ilçe başkanlarıyla yapılan gezilerde bilgiler veren Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ise, “ Uludere 1.etaptan SASKİ ile birlikte başlattığımız çay temizliği 3.etap Turanlar mahallesine kadar ulaştı. Burada bu çayın temizlenmesine uygun olarak teknikler hayata geçilirken, daha önce de bahsettiğimiz gibi son derece hassas davranıyoruz.

Çay temizliği üzerinden garip bir şekilde kirli algı peşinde olanları aziz hemşehrilerimize havale ediyorum. Art niyetli fikirlerin, rantı kesilenlerin söylediği hiçbir sözü umursamıyoruz. Bizim derdimiz Hendek. Biz hemşehrilerimizle görüşüyor, onlar ne diyor ona bakıyoruz” dedi.

Asfalt Çalışmalarını Tek Tek Açıkladı

Kalayık mahallesinde alternatif yol açımı yapılan alanda zemin sağlamlaştırma işlemlerinin tamamlandığını ve kısa sürede asfaltla buluşacağını söyleyen Başkan Babaoğlu, “Büyükşehir Belediyemizle imzaladığımız protokol kapsamında şu ana kadar Rasimpaşa, Lütfiyeköşk-Kazımiye bağlantı yolu, Hallaç-Sivritepe bağlantı yolu ve Yeşilyurt çevresinde asfalt serimi yapıldı.

Daha önce de Dereköy ve Kocantöngel’i sıcak asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyemiz şimdi  Yeşilvadi, Harmantepe ve Kalayık grup yolunda  asfalt çalışmalarına başladı. Yeşilvadi tamamlandı. Başkanımız Sn.Ekrem Yüce’ye teşekkür ediyoruz. Mahallelerimiz yenileniyor” dedi

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2022, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184