Hendekli Gazetecilerden Hacıkışlaspor'a Ziyaret!

Hendekli Gazeteciler; Hasan Öztürk, Kadir Kazın, Orhan Topçu, Cemil Tekin, Bülent Yaman ve Gürkan Özer, Hacıkışlaspor idmanını ziyaret etti.

Hendekli Gazetecilerden Hacıkışlaspor'a Ziyaret!

Hendekli Gazetecileri Hacıkışlaspor antrenörü Hayri Çolakoğlu karşıladı. Antrenör Hayri Çolakoğlu, Gazetecilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazetecilere teşekkür etti.

Köy Takımı Olduğumuz İçin İdman Yapmakta Zorlanıyoruz

Antrenör Hayri Çolakoğlu, takım hakkında bilgiler verdi. Çolakoğlu; " Köy takımı olduğumuz için sezon açılışı ve idmanlarda sorunlar yaşıyoruz. Fındık bölgesindeyiz ve şu anda fındık sezonu.

Herkesin tarla işi var. Köyde iş bitmez. Bizim ve futbolcularımızın bağ bahçe işleri var. Bu yüzden ideal kadroyla idman yapmakta zorlanıyoruz. Buna rağmen idmanlarımız yine kalabalık geçiyor. Hacıkışlasporumuz Sakarya amatöründe kök salmış bir kulüptür.

Köy takımı olduğumuz için maddi sıkıntılarla boğuşuyoruz. sıkıntılara rağmen Hendek şehrini Sakarya amatör futbolunda iyi bir şekilde temsil ediyoruz.

Gençlerimize yöneldik. Altyapımızda yetenekli gençlerimiz var. Onlardan çok umutluyuz. Bize ne kadar çok imkan tanınırsa, başarımız o kadar çok artar" Dedi.

Çolakoğlu Gazetecilere Teşekkür Etti

Hayri Çolakoğlu, bizi hatırlayıp geldiğiniz için sizlere Hacıkışlaspor camiası adına teşekkür ederim. Sizlerin vereceği destek bizim için çok önemli. Medya gücünü arkasına alan camialar zorlukları aşmada zorlanmazlar" Diye sözlerini bitirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184