Hendek’te Zincirleme Kaza 3 Yaralı

Hendek’te meydana zincirleme kaza sonucu 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Hendek’te Zincirleme Kaza 3 Yaralı

Hendek’te 3 aracın karıştığı zincirleme kaza sonucu 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Hendek Yeni Mahalle Sultan Abdülhamithan Caddesi üzerinde bulunan kontrolsüz kavşakta meydana gelen kazada 54 KB… plakalı O.K. idaresindeki otomobilin ara sokaktan caddeye girmek istediği esnada İlçe merkezinden Yenimahalle istikametinde ilerlemekte olan 54 T… plakalı Y.E. idaresindeki ticari taksiye çarpması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden ticari taksinin savrulması ve spin atması ile Yeni Mahalleden İlçe merkezine doğru seyir halinde bulunan 54 KD… plakalı İ.M. idaresindeki otomobil ile çarpıştı.

3 kişi yaralandı

3 aracın karıştığı kazada tüm araçlarda maddi hasar meydana gelirken, ticari taksi içerisinde bulunan 3 yolcudan 2’si ve 54 KD… plakalı otomobil sürücüsü İ.M. yaralanırken, yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle kapanan trafik akışı polis ekiplerince kontrollü olarak sağlanırken, hasarlı araçların çekilmesi ile trafik akışı normale döndü.

Artık önlem alınsın

Kazanın gerçekleştiği kavşakta ikamet eden Vatandaşlar aynı noktada bir çok defa kazaların meydana geldiğini ve artık yetkililerin önlem alması gerektiğini belirterek tepkilerini dile getirdiler.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184