Hırsızlar Jandarmadan Kaçamadı

Hendek’te hırsızlık yapan şahıslar Jandarmanın çalışması sonucu yakalandı.

Hırsızlar Jandarmadan Kaçamadı

Hendek Kalayık ve Yeniköy Mahallelerinde meydana hırsızlık olayları ile ilgili Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu hırsızlar yakalandı, çalınan eşyalar sahiplerine teslim edildi.

Edinilen bilgilere göre, 2 gün arayla Hendek Kalayık ve Yeniköy Mahallelerinde meydana gelen hırsızlık olayları sonrasında bölgelerde kamera incelemesi yapan Jandarma ekipleri şüpheli şahısları tespit etti.

Kontrol noktasından kaçarken yakalandılar

Kamera kayıtlarında şüpheli şahısların hırsızlık olaylarında elektrikli bisiklet kullandıklarını tespit eden Jandarma ekipleri bölgedeki diğer kameralar üzerinden şahısların İlçe merkezine kadar izini sürdü ve şahısların ikamet ettiği bölgenin belirlenmesinin ardından belirlenen Mahalle girişleri Jandarma ekiplerince tutularak Mahalleye girip çıkan şüpheli herkesin kimlik sorgulaması yapıldığı esnada elektrikli bisikletleri ile 2 şahsın kontrol noktasına girmeden uzaklaştığının görülmesi üzerine şahıslar Jandarma ekiplerince yakalandı ve elektrikli bisiklette çalınan malzemelerin olduğu görülmesi üzerine şüpheli şahısların yapılan kimlik sorgulamaları sonucunda şahısların bir önceki gün yapılan hırsızlık olayının faili olan E.T. ve arkadaşı S.B. olduğu belirlendi.

Suçu itiraf ettiler

Jandarma tarafından yapılan sorguda bisiklette bulunan tellerin nerden alındığı sorulduğunda Yeniköy Mahallesinden çaldıklarını itiraf ettikleri öğrenilirken, çalınan 400 metre çit teli ve 1 adet odun sobası sahiplerine teslim edildi.

Yaşananların ardından Hendek Cumhuriyet Savcılığınca şahsın ikametinde adli arama icra edildiği ve şüpheli şahısların gözaltına alınarak Adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184