Kablo Hırsızlık Şüphelisi 2 Kişi Tutuklandı

Hendek Jandarma ve JASAT ekipleri Enerji Nakil Kablolarına dadanan hırsızlara göz açtırmıyor.

Kablo Hırsızlık Şüphelisi 2 Kişi Tutuklandı

Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında meydana gelen Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu Hırsızlık olayları ile ilgili olarak Hendek İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu 2 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Şüpheliler tespit edildi

Edinilen bilgilere göre, Hendek Yayalar Mahallesinde Kuzey Marmara Otoyoluna ait Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu Hırsızlık olayının gerçekleştiği ve Hendek Jandarması ile JASAT ekiplerince çevrede yapılan güvenlik kamerası incelemesinde 54 DH… plakalı araçın hırsızlığa karıştığı tespit edilmesinin ardından aracın sahibi olan M.B. isimli şahsın Hendek  Punaortaköy mahallesinde mukavemetsiz olarak yakalandığı, olay anında N.A. isimli şahsın da hırsızlığa karışmış olduğu tespit edildiği öğrenildi.

Suç aletleri yakalandı

Şüphelilerin tespitinin ardından Hendek Cumhuriyet Savcılığınca alınan talimatlar sonrasında şüpheli M.B. isimli şahsın Çayırbaşı mahallesindeki ikametinde ve N.A. isimli şahsın Punaortaköy mahallesindeki ikametinde aramalar gerçekleştirildiği öğrenilirken yapılan aramalar sonucunda N.A. isimli şüpheli şahıs ikametinde yakalandığı ve 2 adet kablo kesici makas bulunduğu, M.B. isimli şüpheli şahsın ise ikametinde herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı öğrenildi.

2 şüpheli tutuklandı

Yaşananların ardından N.A. ve M.B. isimli şahısların ifadelerinin alınmasının ardından  gözaltına alınarak çıkarıldıkları Mahkemece alınan ifadelerinin ardından iki şüpheli şahsın tutuklanarak cezaevine sevk edildikleri öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Songül Alkan
Songül Alkan - 2 yıl Önce

HER kesici alet kablomu kesiyor yalan haberlerle is yapmayin

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184