148 KURSİYER SERTİFİKA ALDI

Hendek Belediyesi Meslek Eğitim Kursu (HESMEK) 2013-2014 yılı yılsonu etkinliği Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programla gerçekleşti.

148 KURSİYER SERTİFİKA ALDI


Hendek Belediyesi'nin meslek eğitim kurslarında 13 branşta eğitim alan 148 kursiyere yılsonu etkinliği programı yapılarak, sertifikaları verildi. Toplam 806 başvurunun olduğu HESMEK kurslarında, 148 kursiyer sertifika almaya hak kazandı.

HESMEK
 kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarını Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'nin elinden aldı.

13 Branşta eğitim

Programın açılış konuşmasında HESMEK  sorumlusu Orhan Aydın, Hesmek’te bu yıl 13 branşta eğitici, öğretici faaliyetlerde bulunulduğunu belirtti.

Eğitim yılı boyunca yapılmış olan tüm çalışmaların ilerleyen tarihlerde sergileneceğini dile getiren Aydın, HESMEK’e desteklerinden dolayı başta Belediye Başkanımız, Halk Eğitim ve Milli Eğitim Müdürlerimize teşekkür ediyorum dedi.


Hendek her alanda başarılı

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci Eğitimin önemine değinerek, HESMEK kurslarımız, bizim eğitim ile alakalı Hendek’imize, öğrencilerimize, çocuklarımıza, yaşlılarımıza ve her grubun özellikle eğitim alması gerektiğinin altını çiziyoruz, eğitime çok önem veriyoruz dedi.

Görev yapan tüm hocalarımızı ve kursiyerlerini tebrik ediyorum. Hangi dalda bakarsanız bakın Hendek her alanda başarılı. Bu başarıların altında Hendek halkının ve gençlerinin zeki olması yatmaktadır. Artık tüm dallarda derece yapan bir Hendek var dedi.

Program sonrası kursiyerlere sertifikaları verildi.
















Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2014, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184