172 Öğrencimize Tablet Bilgisayar Hediye Ettik

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, koronavirüs salgını sürecinde eğitime destek amacıyla 172 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtımı yapıldığını söyledi.

172 Öğrencimize Tablet Bilgisayar Hediye Ettik

Meclis üyelerine bilgiler vererek çalışmaları anlatan Başkan Babaoğlu, işadamlarının destekleriyle temin edilen 172 adet tablet bilgisayarın öğrencilere teslim edildiğini duyurdu. Babaoğlu, “Sağlığımızı ve tüm hayatımızı olumsuz etkileyen salgın süreci, eğitim ve öğretimde zorunlu kararların alınmasına neden oldu.

Uzaktan eğitim kararı nedeniyle öğrencilerimiz okullarından ve öğretmenlerinden ayrı kalırken, dersler uzun bir süredir EBA sistemi üzerinden devam etmektedir.

Bu süreçte bizlerde Hendek Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 172 öğrencimize tablet bilgisayar hediye ettik. Ailelerimizin ve çocuklarımızın sevinci, hepimizi çok mutlu etti.

Bu noktada bizimle işbirliği yaparak destek veren iş dünyamızın temsilcilerine de özellikle teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2021, 11:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emine hal
Emine hal - 3 yıl Önce

3 çocuğum var öğrenci ikisi lise bir i ilk okul hiç biri canlı derslere giremediler bizde destek istiyoruz yardımcı olursanız seviniriz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184