Haydi Hendek, Başarabiliriz

Kontrollü normalleşme döneminin başlaması için salgınla yoğun bir şekilde mücadele etmemiz gerektiğini ifade eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, güçlü tedbir çağrısı yaptı.

Haydi Hendek, Başarabiliriz

Mecliste konuşan Başkan Babaoğlu şunları söyledi; “Neredeyse bir yıldır mücadele ettiğimiz koronavirüs salgını maalesef şehrimizde yeniden artışa geçti. Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan koronavirüs haritasında Sakarya çok yüksek riskli alanda yer almaktadır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından merakla beklenen kontrollü normalleşme kararları açıklanırken, maalesef çok yüksek riskli grupta yer almamız nedeniyle Sakarya normal hayata dönemedi. İşyerlerimizi açmanın ve kısıtlamaların sona ermesinin tek yolu vakaların azalmasından geçmektedir.

Vakaların azalmasını istiyorsak güçlü bir şekilde mücadele ederek, topyekün seferberliğimizi devam ettirmek zorundayız. Alacağımız sıkı tedbirler kontrollü normalleşmeyi beraberinde getirecektir.

Güçlü bir şekilde tedbirlere uyarak biraz daha sabırlı olursak güzel günler bizleri bekliyor. Bu süreçte titizlikle maske-mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edelim” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2021, 11:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman
Osman - 3 yıl Önce

Evet Kemaliye mahallesinde ki 0-3 yaş park ı ve WC si olamayan Parkta buluşarak bu süreçi yeneceğiz kararlılık %0 ruhsat filan anladınız

Osman
Osman - 3 yıl Önce

Ek yorum
Şimdi hadi Hendek diyor
Medyabar adlı site de her hafta hendek ğazarına doblosu ile gelen haberci amca maske ve denetimsizlik için haber yapmış şimdi hendek belediyesi salı günü pazarda ne ateş ölçtü nede kapasite denetimi yaptı sonra hendek belediyesinin başkanı ise hendek siz başaracaksınız lütfen diyor ya önce sen bi uygulada sonra hendek halk o düşünür gerisini

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184