AFET DOĞAL, KORUNMAK KOLAY

Hendek Arama Kurtarma Timi (Hakut) bilinçlendiriyor.

AFET DOĞAL, KORUNMAK KOLAY


Hendek Arama Kurtarma Timi (Hakut) “Afet Doğal, Korunmak Kolay” projesi kapsamında Doğa Yürüyüşü düzenleyerek Vatandaşlara bilgilendirme çalışması yaptı.

Hakut tarafından Hendek Dikmen Mahallesi Balkaya Mevkiinde düzenlenen Doğa yürüyüşüne Öğrenciler ve Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Doğa yürüyüşüne katılan ziyaretçilere Hakut tarafından, “Afet Doğal, Korunmak Kolay” Projesi kapsamında Doğal Afetler ve Korunma yolları hakkında bilgilendirme çalışmaları yapıldı.
Yürüyüşe katılan ziyaretçiler, hem Doğal güzelliklerin keyfini çıkartıyor hem de Doğal Afetler konusunda bilinçleniyoruz diyerek Hakut Başkanı Yakup Borozancı ve Hakut ekibine teşekkür ettiler.
Hakut Başkanı Yakup Borozancı, “Afet Doğal, Korunmak Kolay” Projesi kapsamında bu tür faaliyetlerin devam edeceğini dile getirerek, Eğitim faaliyetlerimiz ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşları, Öğrenciler ve Vatandaşlara verilecek Eğitimler sonrasında Projemizi tamamlayarak daha bilinçli bir toplum oluşturmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184