Akran Zorbalığı Tiyatro İle Anlatıldı

akran zorbalığı konusundaki farkındalığı arttırmaya yönelik tiyatro gösterisini Atike Hanım Anadolu Lisesinde sergiledi.

Akran Zorbalığı Tiyatro İle Anlatıldı


Sinop Üniversitesinin Amerikan Büyükelçiliği işbirliği ile yürüttüğü “Social Justice in ELT (İngilizce Öğretiminde Toplumsal Adalet)” isimli projeye Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi de destek veriyor.

Bu kapsamda SAÜ Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümü öğrencilerinden Proje Koordinatörü Nurten Civelek, Emre Kumru, Dilara Alptekin, Rümeysa Hıdır, Mustafa Sancar, Yakup Tokalı ve Barış Baydar akran zorbalığı konusundaki farkındalığı arttırmaya yönelik tiyatro gösterisini Atike Hanım Anadolu Lisesinde sergiledi. Öğrencilerin büyük ilgi duyduğu İngilizce tiyatro gösterisinin ardından yine hedef dilde etkinlikler yapıldı.
Proje öğretmen adaylarına akran zorbalığı, cinsiyet eşitliği, çevre bilinci, mülteci duyarlılığı gibi konularda sürdürülebilir projeler gerçekleştirme imkânı vererek hem öğretmen adaylarının hem de onların etki alanındaki öğrencilerin bu konularda farkındalık kazanmasını amaçlıyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2019, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184