ANADOLU LİSESİ YENİLENDİ

Hendek Anadolu Lisesi, Okul yönetiminin gayreti, veliler ve hayırseverlerin desteğiyle tamamen kabuk değiştirdi.

ANADOLU LİSESİ YENİLENDİ


Uzun yıllar onarıma, yenilenmeye muhtaç bekleyen Hendek Anadolu Lisesi fiziki anlamda istenen, beklenen seviyeye ulaşıyor.

Okul yönetiminin gayreti, velilerin ve hayırseverlerin desteğiyle tamamen kabuk değiştiren Hendek Anadolu Lisesi, genç öğretmenlerden oluşan kadrosuyla Hendek’in merkezinde Hendeklilere yakışan bir eğitim vermeye devam ediyor.
Hendek’te ilk olarak Hendek Anadolu Lisesinde uygulanan kartlı giriş sistemi öğrencilerin hizmetine sunulmuştur. Öğrenciler geç kaldığında veya gelmediğinde okul sistemine ve veli telefonuna bilgilendirme yapan bu sistem öğrencilerin devam takibini kolaylaştırmıştır.

Okulun tuvaletlerinin fayansları ve lavaboları Tutkunlar Yapı tarafından değiştirildi. Yine tüm tuvaletlerin tavanları Meşale Yapı tarafından asma tavana çevrildi. Okulun ön bahçesi ve arka bahçesi asfaltlandı. Okulumuzdaki asfaltlama işlemi Tuncer Yener ve Tuner Yol Asfaltlama tarafından gerçekleştirildi.
Öğretmenler Odası daha geniş, ferah hale getirildi. Öğrencilerin daha hijyenik ve güzel ortamda vakit geçirebilmeleri için okul kantini yenilendi. Hekim Yapı’nın da katkılarıyla okulun içi tamamen boyandı.


Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184