ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İTFAİYEYİ GEZDİ

Hendek Noksel Anaokulu öğrencileri, Hendek İtfaiyesini ziyaret ederek araç ve gereçleri yakından incelediler.

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ İTFAİYEYİ GEZDİ


Öğretmenleri gözetiminde İtfaiye Amirliği’ne giden ve orada itfaiye araçlarını ve personelini yerinde gören, bilgiler alan, itfaiye araç-gereçlerinin nasıl çalıştığını öğrenen miniklerin meraklı, dikkatli ve heyecanlı tutum ve davranışları gözden kaçmadı.

Her hallerinden, keyifli ve eğitici bir etkinlik içinde oldukları gözlenen çocuklar itfaiye araçlarına binip sirenlerini çaldılar. İtfaiye erleri, acil yangın durumlarında aranması gereken ‘110 Alo İtfaiye’ itfaiye hattı numarasını öğrencilere öğretti. Çocuklara, hangi aracın hangi işe yaradığı, nasıl ihbar gelip nasıl yangına gittikleri ve yangını nasıl söndürdükleri anlatıldı.
Çocuklara itfaiye telefonunun gereksiz yere aranmaması gerektiği, itfaiye araçlarının yangına müdahale için yol çıktığında ona diğer araçların yol vermesi gerektiği konuları anlatıldı.

Hendek İtfaiye Amiri Yakup Borozancı ziyaretin sonunda Noksel Anaokulu öğrencilerine çikolata ikram ederek itfaiyeyi anlatan Balon, Boyama kitabı, İtfaiye rozeti, kalemlik, Boya hediye ederek teşekkür etti.
Güzel ve eğitici bir ziyaret etkinliği gerçekleştiren minikler, itfaiye eğitmeni tarafından verilen hediyeleri alarak mutlu bir halde okullarına geri döndü.

Noksel Anaokulu Öğretmenleri kendilerini ağırlayarak bilgiler veren Hendek İtfaiye amiri Yakup Borozancı ve İtfaiye personeline teşekkür ettiler.


Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184