Aybüke Erdoğmuş Kariyer Günlerinde

Hendek Anadolu Lisesi Kariyer Günleri projesi kapsamında birbirinden donanımlı konuşmacıları Öğrenciler ile buluşturuyor.

Aybüke Erdoğmuş Kariyer Günlerinde


Hendek Anadolu Lisesi, Afrika’da, Suriye’de ve Ülkemizin doğu İllerinde pek çok gönüllü faaliyet gerçekleştiren Aybüke Erdoğmuş’u ağırladı.
Sev-sarıl-gülümse mottosuyla yola çıkan koca yürekli bir gönüllü olan Sosyal Hizmet Uzmanı Aybüke Erdoğmuş, ihtiyacı olan Okulların ihtiyaç listesini tespit ediyor ve sonra bunları temin etmek için yakın çevresinden ve iş adamlarından maddi kaynak sağlıyor.
Hayallerinizden vazgeçmeyin

Hendek Anadolu Lisesinde deneyimlerini paylaşan Erdoğmuş, Öğrencilere sevginin ve farklılıklara saygı duymanın öneminden bahsetti ve ancak bir arada olduğumuzda dünyayı güzel bir yer haline getirebiliriz. Biz damlaya damlaya göl oluruz, okyanus oluruz. Bazen üşüyen bir çocuğun ayağında bot oluruz, bazen yalnız hisseden bir çocuğun kalbinde dost oluruz asla hayallerinizden vazgeçmeyin dedi.
Bu ışık geleceği aydınlatacak

Hendek Anadolu Lisesi Okul Müdürü Abidin Dayıoğlu, Ülke olarak çok güçlüyüz, Afrika’da, Suriye’de insanların pek çok şeye ihtiyacı var. Devletimiz gençlerin yanında, eğitimden sağlığa, spordan kültüre pek çok ihtiyaçlarını karşılıyor. Bizler de Hendek Anadolu Lisesi olarak gelişen ve büyüyen bir gençlik ortaya çıkarmak için canla başla çalışacağız. Aybüke Hanım bugün Öğrencilerimizin gözünde bir ışık yakıtı, yardım ışığı, insanlık ışığı. Bu ışık eminim geleceği aydınlatacak, karanlık kalpleri aydınlatacak. Katılımı için kendisine teşekkür ediyoruz dedi ve plaket takdim etti.


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2020, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184