BAŞARIYA GİDEN YOLDA GENÇLİĞİ ÖNEMİ

15-19 Mayıs Gençlik haftası nedeniyle, “Başarıya Giden Yolda Gençliğin Önemi” konulu panel düzenlendi.

BAŞARIYA GİDEN YOLDA GENÇLİĞİ ÖNEMİ


Hendek Kaymakamlığı ve Hendek Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 15-19 Mayıs Gençlik haftası münasebeti ile “Başarıya giden yolda gençliğin önemi” konulu konferans düzenlendi.

Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda düzenlenen Panele, Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Âdem Aydemir, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kavakçı, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayraktar, Daire Müdürleri ve çok sayıda Öğrenci katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Feyzullah Köstereli, günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Köstereli, 15-19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle bazı etkinlikler düzenliyoruz. Bugün, ilçemizde bir ilki gerçekleştiriyoruz. Panelimizde Hendekli ve Hendek’ten yetişmiş hayatında Başarı yakalamış kişi ve Sporcularımızdan Başarı hikâyelerini öğreneceğiz. Kendilerinin yaşamış olduğu zorlukları ve hayat hikâyelerini öğreneceğiz diye konuştu.

Panel ’in açılış konuşmasını yapan Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Toplumlar için Gençlik geçmişle geleceği bağlayan en önemli unsur. Yetişmiş ve bilgili bir kesimi olmayan toplumların geleceğe güvenle bakması mümkün değil. Bugün burada Hendek’ten yetişmiş hayatlarında Başarı yakalamış Gençlerimizin ve Sporcularımızın Başarı hikâyelerini öğreneceğiz. Bu anlamda daha nice Başarılı insanlarımızın, Gençlerimizin buralardan yetişerek Ülkemiz, Dünyamız ve İnsanlık için önemli Başarılar elde etmesini temenni ediyor, bugüne kadar bu başarıları elde etmiş gençlerimizi yürekten kutluyorum diye konuştu.
Başarıya giden yolda Gençliğin önemi konulu konferansa konuşmacı olarak, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Âdem Aydemir, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayraktar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bedir Bayram, Hendek İnşaatçılar, Müteahhitler ve Yapı Malzemecileri Derneği Başkanı ve İnşaat Mühendisi Hızır Çağrı Güngör, Güreş Milli Takımı Antrenörü Sefer Sarı, Muaythai 2013 Avrupa Kupası Şampiyonu Selim Turunç, Eczacıbaşı kulübünde 4 yıl voleybol oynamış ve Gençler Türkiye Şampiyonu olmuş Elvan Yaşar ve bu sezon PTT Birinci Lig’e yükselmeye hak kazanan Eyüpsporda oynayan Profesyonel Futbolcu Gökhan Köstereli katıldı.
Sohbet havasında geçen panelde konuşmacılar Başarı hikâyelerini paylaşarak Öğrencilerden gelen soruları cevapladı.

Panel sonunda konuşmacılara Plaket takdimi yapılarak Öğrenciler ile birlikte toplu fotoğraf çekimi yapıldı.


Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184