DOÇ. DR. MUSTAFA KOÇ’TAN ÖĞRENCİLERE SEMİNER

Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi PDR Bölüm Başkan Yardımcısı Doç.Dr Mustafa Koç 12. Sınıflara Üniversite sınavında başarılı olamama kaygısı ve Motivasyon konulu seminer verdi.

DOÇ. DR. MUSTAFA KOÇ’TAN ÖĞRENCİLERE SEMİNER


Akyazı Anadolu Lisesi Müdürü Fahri Küt’ün davet ettiği Doç.Dr Mustafa Koç 12. sınıflar için sınav kaygısı ve Motivasyon konulu seminer verdi.

Seminer veren Doç.Dr Mustafa Koç, Öğrencilere bugün burada olmanız sebeplerinden bir tanesi yapmanız gerekenleri yaptığınız ve yapmamanız gerekenleri de yapmadığınız içindir dedi. Kaygınızın bir sebebi zamanı iyi kullanmadığınız içindir. Sınavda sizleri çok ziyaret eden olacaktır. Beyninizdeki o misafirler le ilgilenmeyin.
Okul zamanında sabah kahvaltısının önemine de değinen Koç kahvaltı yapmadan gelirseniz kan şekeriniz düşer dinlediğiniz dersi anlamazsınız dedi.

Öğrencilerin soruları cevaplayan Koç semineri tamamladı.

Okul Müdürü Fahri Küt, Mustafa Koç Hocanın okulumuzda bu semineri vermesi öğrencilere çok büyük fayda sağladı. Bundan sonrada topluma mal olmuş kişileri okulumuza davet ederek farkındalık yapacağız dedi.


Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184