EĞİTİCİ OYUNCAK SERGİSİ

Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesinde okuyan Okulöncesi Öğretmenliği 3. Sınıf öğrencilerinin düzenlediği “Eğitici Oyuncak Sergisi” büyük beğeni topladı.

EĞİTİCİ OYUNCAK SERGİSİ


Okulöncesi Öğretmenliği programında okuyan 3. sınıf  öğrencileri Malatya İnönü Üniversitesi’nin düzenlediği “Eğitici Oyuncak Yarışması” için oyuncaklar hazırladılar. Yarışmaya gönderilecek oyuncakları fakülte bahçesinde şölen havasında sergilediler. Sergiyi gezmeye gelen Hendek’teki anasınıfı öğrencileri oyuncakları büyük beğeni ile incelediler. Fakülte öğrencileri çocuklarla tek tek ilgilenerek hazırladıkları oyuncakları onlara açıkladılar.

Öğretim Görevlisi Suzan Cömert Özata, “Öğrencilerim yaratıcı, özgün ürünler oluşturdular. Çocukların gelişimleri için eğitici oyuncakların katkısı büyük. Yarışma için iddialıyız.” diye ifade etti.

Öğrencilerden Burak Turgut: “Öncelikle bugünü organize eden Suzan Hocamıza teşekkür ederiz. Haftalardır uğraştığımız, bazı yerlerde zorlanarak yaptığımız materyallerimizin bugün burada çocuklar tarafından ve fakültedeki arkadaşlarımız tarafından ilgi görmesi yorgunluğumuzu unutturdu. Eminim tüm arkadaşlarım da benim gibi düşünüyordur. Hepsinin ayrı ayrı ellerine sağlık diyorum.” Dedi.

Öğrencilerden Seyfullah Burak Boz: “Sınıf arkadaşlarımızın hazırladığı materyallerin anaokulu öğrencileri tarafından ilgi görmesi bizleri çok memnun etti.  Suzan Hocamızın düzenlediği bu etkinlik bizlere okul öncesi öğretmenliğini seçmemizin ne kadar doğru olduğunu hatırlattı. Arkadaşlarımıza ve Hocalarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi. 

Hendek Eğitim Fakültesinde Öğrencilerin düzenlediği Eğitici Oyuncak Sergisin de sergilenen Materyallerden 6 adeti Malatya’da düzenlenecek yarışmaya gönderilecek.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184