Fen Lisesi Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni Yapılacak

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 31 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’da Fen Lisesi temel atma ve toplu açılış töreni yapılacağını ifade ederek tüm vatandaşları törene davet etti.

Fen Lisesi Temel Atma ve Toplu Açılış Töreni Yapılacak

Sakarya’nın 5.Lisesini Hendek’e kazandıracak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden Başkan Babaoğlu, “31 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’da 10 ayrı eserin toplu açılış törenini Fen Lisesi Temelini atarak taçlandıracağız.

Akpınar Mahallesi Hendek Orhangazi Anadolu Lisesi yanında inşa edilecek olan Fen Lisesinin temel atma programı bu alanda yapılacak. Ayrıca hizmete alınan 10 ayrı eserin açılışı yapılacak. Zeki Cömert Parkı Aile Çay Bahçesi, Kazımiye Köprüsü ve meydanı, yenilenen ve yeni yapılan 7 muhtarlık binası, Alparslan Türkeş Parkı, Köprübaşı Park ve 112 Acil İstasyonu, Yenimahalle dev alt yapı projesi, Yeşilyurt İş Merkezi, Çamlıca Doğalgaz, HAKOM Geçici Sağlık Merkezi, Ulaşım Eylem Planı 1 ve 2.etapları açılışı yapılacak eserler arasında yer almaktadır. Tüm halkımızı bu güzel ve özel güne bekliyoruz” dedi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2022, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184