Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Oldu

Milli Eğitim Bakanlığınca Hendek’te Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu seçilen Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi, önümüzdeki Eğitim-Öğretim yılı için sınavla öğrenci alacak.

Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Oldu


Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Fen ve Sosyal Bilimler Programına Liseye Geçiş Sınavı (LGS) erkek/kız olmak üzere 60 öğrenci alınacak.

Ayrıca okula normal öğrenci alımına da devam edilecek. Fen ve Sosyal Bilimler Programı Uygulayacak Hendek Anadolu İmam-Hatip Lisesine 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında kısıtlı kontenjan olması nedeniyle rağbetin artacağı bekleniyor.

Gelenekten kopmadan, geleceği şekillendirme kararlılığıyla eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Okul Müdürü İsmail Alçorba, Milli ve Manevi değerlerle harmanlanmış eğitim kalitesini önceleyen, öğrencisine farklı ufuklar açmayı ilke edinen, inancından ve ahlaki değerlerinden ödün vermeyen, milletine hizmeti ibadet sayan, geçmişinden güç alarak geleceğe sağlam adımlarla yürüyen başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz dedi.

Okulda destekleme yetiştirme kursları, düzenli yapılan denemeler, birebir rehberlik, ödevlendirme ve ödev takipleriyle öğrencilerin akademik anlamda desteklendiğini anlatan Okul Müdürü İsmail Alçorba, ayrıca öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini keşfetmek için her yıl hazırlandığımız TÜBİTAK 4006 ve Erasmus K1 Projelerimizden, musiki ve resme, geleneksel el sanatlarından satranca, sportif alanlara kadar geniş bir yelpazede kurslar açıyoruz. Geziler, sosyal sorumluluk projeleri, kitap okuma ve müzakereleri, konferanslar, seminerler, programlar öğrencilerin kişilik ve karakter eğitimine dair yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar içinde yer alıyor diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2020, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184