HENDEK MYO’DA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI VE ONUR ÖĞRENCİLERİ

Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 3+1 Eğitim Modeli ve Sakarya Üniversitesi Lisans ile Önlisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği kapsamında öğrencilerin hak ve yükümlülükleri konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl düzenli bir şekilde yapmakta

HENDEK MYO’DA BİLGİLENDİRME TOPLANTISI VE ONUR ÖĞRENCİLERİ


Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 3+1 Eğitim Modeli ve Sakarya Üniversitesi Lisans ile Önlisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği kapsamında öğrencilerin hak ve yükümlülükleri konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl düzenli bir şekilde yapmakta olduğu bilgilendirme toplantılarının 2014-2015 Eğitim-Öğretim dönemine ait 2. toplantısını gerçekleştirdi. Meslek Yüksekokulu Eğitim-Öğretimden sorumlu Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ümmehan ERDİL ŞAHİN’in 3+1 Eğitim Modeli, öğrencilik haklarının doğru bir şekilde kullanılması ve derse yazılma işlemleri hakkında öğrencileri bilgilendiren konuşmasının ardından bölümlerinde Yüksek Onur ve Onur belgesi almaya hak kazananların belgelerinin takdim törenine geçildi.

Törende  2014-2015 Güz Yarıyılı sonunda 4 tam not üzerinden 4 ortalama yapan Elektrik ve Enerji Bölümü öğrencisi Abdul Samet AYAZ ve 3,97 ortalama ile Muhasebe ve Vergi Bölümü birincisi Elif ILGAZ yine 3,97 ortalama ile Elektronik Teknolojisi Bölümü birincisi Mert DEMİREL’e Yüksek Onur belgelerini Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Beytullah EREN takdim etti ve başarılarının devamını diledi. Katılımın ve başarılı öğrenci sayısının dikkat çektiği tören, Yüksek Onur ve Onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgelerinin takdim edilmesinin ardından verilen bir kokteyl ile son buldu.


 

2014-2015 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında

Yüksek Onur Belgesi Alan Öğrencilerimiz

Nursel ARSLAN, Seda GÜNAY, Mert ÖZEN, Elif YAĞCI, Erdem KILIÇ, Abdul Samet AYAZ, Sinan YETİMOĞLU, Emir YILDIRIM, Mert DEMİREL, Ahmet TEBELLEŞ, Yusuf MERCAN, Kübra MUTLU, Mert UĞURLU, Tuğba KUŞCAN, Gülgün VURAL, Elif ILGAZ, Serap POLAT, Sevinç BAŞKAN.

Onur Belgesi Alan Öğrencilerimiz

Ömer Faruk PEHLİVAN, Furkan Murat EKŞİ, Mustafa ERDOĞAN, Abdurrahim VURAL, Çağatay SİNOPLU, Murat KOÇYİĞİT, Selda SÜSLÜ, Enes GÖKDEMİR, Sinem KILIÇ, Hakan DURU, Recep Şahin KAYMAZ, Muhammed Mustafa ÇAM, Büşra DEMİRCİ, Seda ADALIOĞLU, Fatih KARAMAN, Ahmet BİLEN, Özkan KARADENİZ, Emre TÜFEKÇİ, Faik SAYMAZ, Musa MUTLU, Serdar AKAN, Yasin EYİDOĞAN, Furkan BURAN, Sümeyye KAYA, Zekeriya PEHLİVAN, Ferdi AKAR, Şeyma ÇALIŞKAN, Musa ÖK, Erdi KEÇECİ, Ersin ÇİFTÇİ, Umut AYDEMİR, Resul KARAGÜZEL, Sedat BAYRAK, Samet BİLİR, Kıvanç DOĞAN, Mahir YAVUZ, Alparslan YILDIRIM, Serdar ÇAKMAK, Burak ASLAN, Elif DAĞ, Nuri DUMAN, Cansu UYSAL, Oktay ARSLAN, Erdem ÖVER, Deniz TOPTAŞ, Oğuzhan Caner YILDIRIM, Okan ÖZKUL, İrfan BAYRAKTAR, İrem TOPÇU, Şükran BÜYÜK, Tarık BAYRAK, Melek ÇOŞKUN, Zehra MADRAN, Gamze ÖZÇELİK, Zühal UZUN, Ayşe Kübra ÇAMUR, Duygu BİLGİN, Şeyma HÜR, Damla YİLMAZ, Ayşegül AYSELİ, Meliha YAĞCIOĞLU, Seda ÇAKMAK, İzzettin ÇELİK, Nagihan GÜMÜŞ, Arzu KOCABAY, Kemal AKSU.


Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184