Hendek YKS Adayları İçin Bilgilendirme Semineri

Hendek Belediyesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulu işbirliği ile 2023 yılı YKS Tercih dönemindeki adayların bilinçli tercih yapmalarına katkı sağlamak amacıyla 31 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’da Hendek Ticaret Merkezinde düzenlenecek olan seminere tüm aday öğrenciler ve aileleri davetlidir denildi.

Hendek YKS Adayları İçin Bilgilendirme Semineri

Gençlerimiz İçin Ortak Birliktelik

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim elemanları tarafından Bölüm tanıtımları ve aday öğrencilerin sorularını yanıtlayarak bilgilendirmeler yapılacaktır. Adayların bilinçli tercih yapmalarını sağlamak ve doğru yönlendirmek amaçlı yapılacak olan seminere tüm aday öğrenciler ve aileleri davetlidir.

Babaoğlu; Aday Öğrenciler Ve Aileleri

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize, günlük ve gelecek yaşantılarında lazım gelen bilgi ve becerilerin kazandırılması, çağdaş normlara uygun bir yapıya kavuşturulması, bizlerinde en önemli ve öncelikli görevidir. Bu kapsamda sizlerin geleceğe hazırlanmasında üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. Yapılacak olan seminere tüm aday öğrencilerimizi ve ailelerini davet ediyoruz” dedi,

Katılımcılar:

Doç. Dr. Ali ERDUMAN

Dr. Öğr. Üyesi Selçuk ŞİRİN

Öğr. Gör. Ümmehan ERDİL ŞAHİN

Öğr. Gör. Sezgin BIÇAK

Arş. Gör. Muhammet TELÇEKEN

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184