HENDEK’İN EN ÖZEL ANAOKULU AÇILDI

Pırıltı Anaokulu 2016-2017 Eğitim Öğretim yılına merhaba dedi.

HENDEK’İN EN ÖZEL ANAOKULU AÇILDI



Pırıltı Anaokulu’nun açılış törenine Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Meclis Üyeleri, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Protokol Üyelerinin yanı sıra İşadamları ve çok sayıda Veli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Hendek Kaymakamı İdris Akbıyık, Anaokulumuz İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Böyle Eğitim yuvalarının açılması bizim İlçe olarak Eğitime verdiğimiz önemi gösteriyor. Modern ortamdaki sınıfları gezerek gördük, Eğitim sadece İlkokul, Ortaokul ve Lise’de değil, Eğitim beşikten başlıyor mezara kadar devam ediyor diye konuştu. Akbıyık daha sonra yoğun programı nedeniyle açılış programından ayrıldı.

Saydı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Anaokulu hakkında bilgiler veren Anaokulu Kurucusu Soner Kır, Sakarya genelinde Milli Eğitime bağlı 3 Özel Anaokulundan biri olduklarını, Okulun hizmete açılma sürecinde hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını ve tek seferde ruhsat aldıklarını, Okulu denetlemeye gelen müfettişlerin kurumu standart üstü bulduklarını dile getirdi.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Okul öncesinin çocukların gelişimi adına çok önemli olduğunu, 6 yaşın Eğitim için çok geç olduğunu vurguladı.

Mucitler sınıfından Asya Berra Atala Açıldı Okulumuz şiirini seslendirirken Bilginler sınıfından Zehra ve Mina isimli sevimli öğrencilerde bayrak kostümleriyle İstiklal Marşını seslendirdiler.

Konuşmaların ardından anaokulu Kurucusu Soner Kır, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan ve Protokol üyeleri ile birlikte hayırlı olması temennilerinde bulunarak Okulun açılış kurdelesini kestiler.

Açılış sonrası Protokol üyeleri sınıfları tek tek gezerek bilgiler alırken açılışa katılan misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.

Hendek’te Milli Eğitim Bakanlığı onaylı tek kurum olan Pırıltı Anaokulu, 12 Öğretmen, 1 Koordinatör ve Okul Müdüründen oluşan uzman kadrosu ile Okul öncesi Eğitim konusunda hizmet veriyor.


Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2016, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184