HİMDER BAŞARIYI YAPTIĞI TÖRENDE ÖDÜLLENDİRDİ

Hendek’te son dönemde liseler arası yarışmalarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Hendek İmam Hatip Lisesi’nde okula başarı kazandıran öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

HİMDER BAŞARIYI YAPTIĞI TÖRENDE ÖDÜLLENDİRDİ



Düzenlenen ödül töreninde HİMDER (Hendek İmam Hatip Mezunları Derneği) tarafından dereceye giren öğrencilere altın hediye edildi.

 İlk olarak Mersin’de düzenlenen liseler arası Havalı Tabanca Atıcılık Yarışması’nda Türkiye Üçüncüsü olan Hendek İHL öğrencileri Okan Karataş,Ahmet Furkan Bak ve Mustafa Boyukısa’ya  ödüllerini HİMDER Yönetim Kurulu Üyelerinden İsmail Tekerci, Seyfi Öztürk ve Mehmet Kavis verdi. Ardından İmam Hatip Liseleri arası yapılan Ezan yarışmasında Sakarya İl Birincisi  olan Batuhan Eren’e ödülünü Hendek İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Fatih Ateş verirken Kuran’ı Güzel Okuma Yarışması’nda bölge Birincisi olan Ensar Koç’a ise ödülünü HİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tazim verdi.

 HİMDER Yönetimi tarafından öğrencilere hediye takdiminin ardından Kuran okuma yarışmasında bölge Birincisi olan Ensar Koç söz isteyerek “ Arkadaşlar biliyorsunuz ki her başarılı öğrencinin ardında onu yetiştiren kahraman bir öğretmen vardır. Bende üzerimde büyük emekleri olan çok kıymetli hocam Fatih Ateş’e acizane bir hediye sunmak istiyorum” diyerek hocasına hediye takdim etti.

 Ödül töreninin ardından okul yönetimi tarafından HİMDER Yönetimi’ne teşekkür edildi. Bunun üzerine HİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tazim  “ İmam Hatipli kardeşlerimize her zaman destek olacağız. Her zaman onların yanındayız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184