HOTAMAN’A BURUK VEDA

Hendek Yeniyüzyıl İlkokulu idareci ve öğretmenleri 20 yılı aşkın bir süredir Hendek’ın çeşitli okullarında müdürlük yapan ve son olarak Yeniyüzyıl İlkokulu Müdürü iken görevlendirmesi sona erdirilen bu sebeple de emekliye ayrılan okul müdürleri Ali Hotaman ‘a Uludere Alabalık Tesisleri’nde veda yemeği düzenledi.

HOTAMAN’A BURUK VEDA


Hendek Yeniyüzyıl  İlkokulu  idareci ve öğretmenleri 20  yılı aşkın bir süredir Hendek’ın çeşitli okullarında müdürlük yapan ve son olarak Yeniyüzyıl  İlkokulu Müdürü iken  görevlendirmesi sona erdirilen bu sebeple de emekliye ayrılan okul müdürleri Ali Hotaman ‘a Uludere Alabalık Tesisleri’nde  veda yemeği düzenledi.

Hendek'te herkes tarafından çok sevilen ve eğitimdeki başarıları ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Ali Hotaman’a verilen yemekte konuşan okul müdür Vekili Hüseyin Karakuş ; Müdürlerine birlikte çalıştıkları süre içerisinde, kendilerine  karşı göstermiş olduğu saygı, sevgi, hoşgörü, samimi yaklaşım  ve katkılarından dolayı  teşekkür ederek emeklilik yaşamının kendilerine sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

Yemek sonrası Ali Hotaman’ın okulundaki hizmetlerinden dolayı okul idareci ve öğretmenleri tarafından  bir plaket takdim edilerek çeşitli hediyeler verildi. Yemek çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.




Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184