HÜSEYİN ÇALIŞKAN DOÇENT OLDU

SAÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Hüseyin çalışkan doçent oldu

HÜSEYİN ÇALIŞKAN DOÇENT OLDU


Hendek’te Eğitimde her geçen gün kaliteyi daha yukarılara taşıyan ve gelecek neslin öğretmen adaylarının yetiştirildiği SAÜ Hendek Eğitim Fakültesinde Doç. Dr. sayısı da giderek artıyor.

SAÜ Hendek Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümü Öğretim Üyesi Hüseyin Çalışkan ,hazırladığı yayınlar ile müracaatini gerçekleştiren ve mülakatı başarıyla geçerek Doçent Dr. oldu.

1974 doğumlu olan Doç.Dr. Hüseyin Çalışkan , 1998 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesinden mezun olarak lisansını tamamladı. Yüksek Lisansını Niğde Üniversitesinde yaptı.Doktorasını Ankara Gazi Üniversitesinde gerçekleştirdi.1998 -2010 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığında Öğretmenlik görevi yapmasının ardından 201o yılından buyana Sakarya Üniversitesinde Öğretim Üyesi olan Yardımcı Doç.Dr.Hüseyin Çalışkan ,kısa süre önce Doç.Dr. oldu.

Bir çok projede görev alan Doç.Dr.Hüseyin Çalışkan MEB, Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü, Teşekkür Belgesi, TÜBİTAK Yayın Teşvik Ödülü , TÜBİTAK Yayın Teşvik Ödülü aldı.

Uluslar arası yayınlarda imzası olan ve  Doç.Dr. olan , SAÜ Hendek Eğitim Fakültesinde Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümü Öğretim üyesi olan Hüseyin Çalışkan bekar.

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2014, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184