Kitap Evine Kitap Desteği

Banka Müdüründen Hendek Akpınar Mahallesi Kitap Evine kitap desteği.

Kitap Evine Kitap Desteği


Hendek’te özel bir Banka’da Müdürlük yapan Gökhan Yazıcı, Hendek Akpınar Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez tarafından Mahalleye kazandırılan Kitap Evine kitap desteğinde bulundu.

Gülmez’in Mahallesine kazandırdığı kitap evinde düzenlenen kitap okuma yarışması sonrasında Öğrencilerin kitap okumaya teşvik edildiğini ve ödüllendirdiğini gören Yazıcı, kitap evine kendisi de bir katkı sağlamak amacıyla kendi imkanları ile kitap desteğinde bulundu.
Koli koli kitap hediyesi

Akpınar Mahallesi kitap evine İlkokul, Ortaokul ve Lise dengi Roman ve Eğitici Hikâye kitapları desteğinde bulunan Yazıcı, Mahalle Muhtarımız Ogün Gülmez’in Mahallesine kazandırdığı Kitap Evi’ne destek vermek amacıyla bizler de elimizden geldiğince kitap desteği vererek Öğrencilerimize katkı sağlamaya çalıştık. Muhtarımızı Öğrencilerimize verdiği bu hizmetinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum diyerek koliler halinde hazırlanan kitapları Akpınar Mahallesi Kitap evine teslim etti.
Teşekkür ediyoruz

Akpınar Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez, duyarlı davranışı ile kitap evimize destek veren Müdürümüz Gökhan Yazıcı’ya şahsım, Mahallem ve Öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Bu kitapların Öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlayacağını düşünüyor ve kitap evimizde daha çok kitap temin ederek Öğrencilerimize katkı sağlamak istiyoruz diye konuştu.
Kitap evlerine gelen yeni kitaplar sonrası sevinçleri gözlerinden okunan Öğrenciler Mahalle Muhtarı Ogün Gülmez ile birlikte fotoğraf çekilerek kitap desteğinde bulunan Gökhan Yazıcı’ya teşekkür mesajı gönderdi.


Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2020, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184