MİLLİ EĞİTİM ENGEL TANIMIYOR

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü engelli Öğrencilerin hayatını kolaylaştırmak için çaba sarf ediyor.

MİLLİ EĞİTİM ENGEL TANIMIYOR


Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı destekleri ile birlikte Dikmen Ortaokulunda Eğitim gören engelli Öğrenciler için engelli Asansörü ve bir adet Özel Tablet Bilgisayarı Öğrencilerin hizmetine sundu.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Dikmen Ortaokulunda Eğitim gören engelli Öğrenciler için engelli Asansörü ve Tuvalet yapılarak hizmetlerine sunuldu. Ayrıca engelli bir Öğrenci için de bir adet Özel Engelli Tablet Bilgisayarı Öğrenciye teslim etti.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan açıklamasında, Devletimiz engelli Öğrencilerimizin de Eğitimlerine devam edebilmesi ve Eğitimden yoksun kalmamaları için elinden gelen desteği veriyor. Yapılan hizmetlerin bütçeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından karşılanarak Öğrencilerimizin hizmetine sunuldu diye konuştu.

Doğan, ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 40’a yakın engelli Öğrencimizi Aile bireyleri ile birlikte evlerinden alarak özel servis araçları ile Okullarımıza getiriyor ve tekrar evlerine götürüyoruz. Hiçbir engelli Öğrencimizin Eğitim ve Öğretimden geri kalmaması için çalışmalarımıza aynı önemle devam edeceğiz diye konuştu.




Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184