MURAT NİŞANCI ORTAOKULUNDA GELENEK DEVAM EDİYOR

Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu’nda her ay yapılan anasınıfı ayın öğrencileri ve en çok kitap okuyan öğrencilerin ödül töreni coşkuyla düzenlendi.

MURAT NİŞANCI ORTAOKULUNDA GELENEK DEVAM EDİYOR


Öğrencilerin yoğun bir ilgi gösterdikleri okuma kampanyasında sınıf düzeyinde sınıf öğretmenleri tarafından her öğrencinin okuduğu kitap ve sayfa sayıları kayıt altına alınıyor ve ay sonu değerlendirme sonucunda her sınıf düzeyinde en çok kitap okuyan öğrenciler belirlenerek ödüllendirmeler yapılıyor. Komisyon tarafından yürütülen bu kampanya sayesinde okulda okuma oranının ciddi boyutta arttığı belirmiştir.

Mart  ayında anasınıfı ayın öğrencileri  seçilen Büşra ATEŞ,Tarık TOK, Şamil ATEŞ,Rana Hanife IŞIKER ve Zeynep Ece ÇUL Başarı belgesi ile ödüllendirildi.En Kitap okuyan öğrenciler yarışmasında   2. Sınıflarda Ecem KOÇ,3.sınıflarda Efe KAKŞ,4.Sınıflarda Yaren BECİT,5.sınıflarda Kartal AKYILDIZ,6. sınıflarda Meldanur ATİK,7.sınıflarda Betül BOYUKISA,8.sınıflarda Elif DURAK birinci olarak Spor Ayakkabı,Eşofman,Kitap ve hediye çeki vb.gibi hediyelerle ödüllendirildi.

Okul Müdürü Abidin DAYIOĞLU törende öğrencilere  yaptığı konuşmada’’ eğitim hayat boyu devam eden bir süreçtir.Sizlerin iyi bir öğretimin yanında sağlam  eğitim almış kişilikli  birer fert olarak hayata atılabilmeniz için tüm öğretmenlerimizle uğraş içerisindeyiz.Sizlere düşen görev  çok çalışarak ailenize layık bir öğrenci olmalısınız.Sizler başarılı olduğunuz müddetçe bizler sizi ödüllendirmeye devam edeceğiz.Bütün çalışmalarda emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim’’dedi.Ödül töreni ile program sona erdi.

 



Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184