MURAT NİŞANCI OTAOKULU İLK MEZUNARINI VERDİ

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Eğitime Açılan Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu İlk Mezuniyetini verdi.

MURAT NİŞANCI OTAOKULU İLK MEZUNARINI VERDİ



8. Sınıf velilerinin yoğun ilgi gösterdiği Mezuniyet Törenine Kargalı, Yayalar, Hamitli Muhtarları ve velileri de katıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen Mezuniyet Programında velilere ikramlarda bulunuldu. Okul birincisi Elif Yaren Ateş kütüğe isminin bulunduğu plaketi çaktı.

Okul Müdürü Şenol Arslan yaptığı konuşmada, Okulumuzu yaptıran Devletimize,  okulumuzun yapımında büyük bağış yapan ve okulumuzun her daim yanında olan Saygıdeğer İşadamı Murat Nişancı ’ya, Muhtarlarıma,  Okulumuzun bu aşamaya gelmesinde emekleri unutulmayan Okul Aile birliği üyelerime, yeni Okulun zorluklarında her daim yanımızda olan okulumuzun Öğretmenlerine, teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Velilerime de teşekkürü borç bilirim. Böyle güzel evlatlar yetiştirdiği için. Bu geceyi asla unutamayacak olan 8. Sınıftan ayrılıp iyi bir Liseye gitmek için heyecan içinde bulunan Öğrencilerime, hayatları boyunca başarılar diliyorum dedi.


Mezuniyet pastasının kesilmesinden sonra Öğrenciler, belgelerini Muhtarlardan, Öğretmenlerden ve okul aile birliği üyelerinden aldılar.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2014, 14:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184