ODAK 2023 Yazılımı Ülkü Ocaklarından Temin Edilebilir

Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından Yapay Zeka teknolojisi kullanarak geliştirilen ODAK2023 yazılımını temin etmek isteyenler Ülkü Ocakları Sakarya İl ve İlçe Teşkilatından temin edebilirler.

ODAK 2023 Yazılımı Ülkü Ocaklarından Temin Edilebilir

ODAK2023 yazılımı ile ilgili açıklama yapan Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu; Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz tarafından Yapay Zeka teknolojisi kullanarak geliştirilen ODAK2023 yazılımı Türk Milletinin hizmetine sunulmuştur.

Gençlerimizin Okuma alışkanlığını geliştirecek, hızlı okuma kabiliyetini arttıracak ODAK2023 yazılımı birçok alanda fayda sağlayacaktır. Günde 300 sayfa bir kitabı 3 saatte okuyan bir öğrencimiz bu yazılım sayesinde aynı kitabı 1 saatte okuyacak, okuduğunu anlayacaktır.

Okuma ve anlama becerileri gelişecek, egzersizler sayesinde göz kaslarını geliştirerek erken yorulma sıkıntısı ortadan kalkacaktır. Gençlerimizin en büyük şikayetleri olan LGS,, YKS, KPSS gibi sınavlarda çıkan paragraf soruların uzunluğu ve zaman yetişmemesidir. Bu yazılım sayesinde bu tip sorunlar ortadan kalkacak sınavlarda öğrencilerimiz daha fazla zaman kazanacaktır. Tamamen yerli ve Milli olan ODAK2023 yazılımı Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından Türk Gençliğinin hizmetine sunulmuştur. Kullanım hakkı Necip TÜRK Milletine aittir.

ODAK2023 Yapay Zeka içeren Dikkat, Odaklanma, Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımını Ülkü Ocakları İl ve İlçe Ocaklarımızdan temin edebilirsiniz açıklamasında bulundu.

Yapay Zeka İçeren Dikkat, Odaklanma, Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı

ODAK 2023, başta Türk gençliğinin hizmetine sunmuş olduğumuz; kullanıcıların dikkatlerini artırmak, odaklanma becerilerini geliştirmek ve okuma bozukluklarını gidermek amacıyla geliştirilmiş olan bir eğitim programıdır. ODAK 2023 programı kullanıcının mevcut seviyesine odaklanarak kişisel bir çalışma programı belirlemekte ve kişinin gelişimini takip ederek yaş grubu ve beceri seviyesi ne olursa olsun kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmaktadır. Bu minvalde program, Türk gençliği özelinde tüm milletimizin hizmetine sunulmuştur.

ODAK 2023 programının hazırlanmasında ve geliştirilmesinde farklı meslek ve uzmanlık gruplarının desteğinden faydalanılmış, program içeriği ise hassas süreç ve yöntemlerin yürütülmesi ile pedagojik gelişimi destekleyici ve mili-manevi değerleri haiz bir muhtevaya kavuşmuştur. ODAK 2023 yazılımı kullanıcılara herhangi bir teknik öğretmemekte, kullanıcıların motor becerilerini geliştirmektedir. Bu nedenle kullanım sonrası elde edilmiş olan becerilerin zamanla kaybolması söz konusu değildir. ODAK 2023 yazılımında; anlayarak okuma hızları, dikkat, odaklanma, okuma hızı gibi tüm ilerlemeler ayrı ayrı kayıt altına alınmakta, grafikler halinde kullanıcıya sunulmaktadır.

Kişinin okuma ve anlama becerilerini geliştirir.

02

Göz kaslarını güçlendirmeye yönelik egzersizler ile okuma esnasında kısa sürede yorulmanın önüne geçer.

03

Göz koordinasyonunu geliştirerek okuma hızının artmasını sağlar.

04

Metin egzersizleri sonunda yer alan sorular, bireyin okuduğunu anlama kabiliyetini ve metin içeriğindeki detaylara dair dikkatini ölçmeye yöneliktir.

Kelime bütünlüğü egzersizleri ile akıcı okuma kabiliyeti kazandırır.

06

Uzman kadrolar tarafından hazırlanan metinler ile odaklanma ve hızlanma becerilerini kazandırmasının veya geliştirmesinin yanı sıra Türk kültürünü, fikir sistemini ve tarihini de daha yakından tanıtır.

07

Kullanıcıları motive eder; kullanıcılara başarı duygusunu aşılar ve kullanıcının özgüvenini yükseltir.

08

"Okuduğumu anlamıyorum” önyargısını kırar; “Okuduğumu çok iyi anlıyorum” güveninin yerleşmesini sağlar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184