Öğrenci ve Yazar Buluşması

Hendek Şehit Ahmet Özsoy İmam-Hatip Ortaokulunda Öğrenci Yazar buluşması gerçekleşti.

Öğrenci ve Yazar Buluşması


Çocuk Edebiyatçısı, Şair-Yazar İsmail Malatya Şehit Ahmet Özsoy İmam-Hatip Ortaokulu’nda Öğrencilerle buluştu.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdikleri söyleşi coşku içinde sürdü. Öğrenciler, yazar İsmail Malatya’ya yazarlık ve yazmayla ilgili birbirinden güzel sorular yönelttiler.
Yazmaya çocuk yaşlarda başladığını söyleyen İsmail Malatya, dilerse her çocuğun yazabileceğini, her çocuğun bir yazar adayı olduğunu söyledi. Öğrencilere yazdıkları şiir ya da öykülerin çok kıymetli olduğunu söyleyen yazar, onları bir yerde toplayın, kesinlikle atmayın dedi.
Çocukların soruları üzerine yüzlerce çocuk kitabı yazdığını söyleyen İsmail Malatya belli başlı eserlerini şöyle sıraladı; Binden fazla şiir, yüzlerce öykü, onlarca tiyatro yazdım. "Soygun ve Cinayet" ile "Töre ve Cinayet" adında 2 adet roman yazdım. Şiir ve edebiyat ile ilgili çalışmalarım devam ediyor. Furkan Mehmet ve Şiir Sena adında iki tane çocuğum var. Halen bir ortaokulda Türkçe Öğretmenliği yapmaktayım dedi.
Öğrencilerden çok kitap okumaları ve yazma çalışmalarını sürdürmeleri konusunda söz alan İsmail Malatya, bu güzel buluşmayı organize eden Türkçe Öğretmeni Zeynep Kalender’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Okul müdürü Selçuk Tazim söyleşi öncesi Öğrencilere bu gibi etkinliklere katılımlarından dolayı şanslı olduklarını söyledi. Bu anlamlı ve güzel gün anısına okul müdürü Selçuk Tazim katılımından dolayı İsmail Malatya’ya teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184