ÖĞRENCİLERDEN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SÖZÜ

Öğrenciler Uyuşturucu ile Mücadele konusunda uyuşturucu madde kullanan kişileri ihbar edeceklerine dair söz verdi.

ÖĞRENCİLERDEN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE SÖZÜ


Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi tarafından Rasim Paşa Kültür Merkezinde Hendek Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine yönelik  düzenlenen uyuşturucu ile mücadele seminerinde Öğrenciler Uyuşturucu ile Mücadele konusunda uyuşturucu madde kullanan kişileri ihbar edeceklerine dair söz verdi.

Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında Lise son sınıf Öğrencileri Uyuşturucu madde kullanımının zararları konusunda bilinçlenmeye devam ediyor.

Toplum Destekli Polis Yavuz Özdemir Öğrencilere, uyuşturucu gibi maddelerin en yakın Dost'tan bulaştığını söyledi. Öğrencilere arkadaş seçiminde çok dikkat etmelerini ifade eden Özdemir, size bu zehiri kullandırmaya çalışan kişileri Emniyet birimlerine söylemelerini belirttikten sonra Öğrenciler hep birlikte bu konuda söz verdiler.
Toplum Sağlığı Merkezinde görevli Dr. Cem Özbulut ise madde kullanımının zararlarına değindi. Uyuşturucu gibi maddelerin kullanımı sonucunda kişinin sağlığının bozulduğunu belirten Özbulut, bağımlı kişi Aids, verem, Hepatit B gibi hastalıklara yakalanması çok muhtemel olduğunu söyledi.

Seminer sonunda Öğrencilerin sorularını cevaplayan Özdemir ve Özbulut’a Öğrenciler çiçek takdim etti.


Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2016, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184