ÖĞRENCİLERİN ÖDÜLLERİ ADRESE TESLİM

Hendek Kaymakamlığı ve Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Bir Kitap Bir İnsan" Projesi kapsamında Uzuncaorman Murat Nişancı Ortaokulu öğrencileri Birinci, İkinci ve Üçüncülüğü kimseye kaptırmadı.

ÖĞRENCİLERİN ÖDÜLLERİ ADRESE TESLİM


Bir Kitap, Bir İnsan projesi kapsamında, İlçe bazında en çok kitap okuyarak İlçe 1. olan Ayşenur Ersoy, İlçe 2. si olan Tuncay Ateş ve İlçe 3. sü olan Edanur Özaslan ödüllerini yapılan törende Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan'ın elinden aldı.

Okul Müdürü Abidin Dayıoğlu yaptığı konuşmada, 2014 Yılı Aralık ayından itibaren düzenli bir şekilde her ay devam edilen her sınıf seviyesinde en çok kitap okuyan Öğrencilerimizin ödüllendirilmesi ile başlayan çalışmamız karşılığını vererek Öğrencilerimiz İlçe çapında en çok kitap okumada 1.2.3. olmuşlardır.

Aynı ciddiyet içerisinde çalışmaya devam etmeliyiz dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan törende yaptığı konuşmada, Teog sınavlarında başarılı olmanın çok kitap okumaktan geçer. Kitap okuyarak soruları daha hızlı kavrayıp anlama kabiliyetinizin artmasını sağlayarak zamana karşı yarışta daha avantajlı olursunuz.

Kitap okuyan kişi hem kendini çok daha rahat ifade eder hem de özgüveni artar. Sizlerin iyi bir öğretimin yanında sağlam  eğitim almış kişilikli  birer fert olarak hayata atılabilmeniz için tüm Öğretmenlerimizle uğraş içerisindeyiz. Sizler başarılı olduğunuz müddetçe bizler sizi ödüllendirmeye devam edeceğiz. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan'ın Öğrencilere altın hediye etmesiyle ödül töreni ve program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184