Öğretmenler Günü Törenle Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, Hendek’te çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Öğretmenler Günü Törenle Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri Hendek Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Hendek Kaymakamlığı önünde bulunan tören alanındaki Atatürk Anıtı’na Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan tarafından çelenk koyulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikler daha sonra Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Toplantı salonunda devam etti.

Törene Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Çelenk töreninin ardından protokol üyeleri Hendek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Toplantı salonunda düzenlenen etkinliklere katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, öğrenciler şiir okudu örenciler çeşitli türküler söyledi yeni göreve başlayan öğretmenlerin yemin etmeleri ve emekliye ayrılan personele hizmet belgeleri dağıtıldı Hatıra fotoğrafları çektirildikten sonra program sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184