Orhangazi Anadolu Lisesinde Oryantiring Turnuvası Düzenlendi.

Hendek Orhangazi Anadolu Lisesinde Oryantiring turnuvası düzenlendi.

Orhangazi Anadolu Lisesinde Oryantiring Turnuvası Düzenlendi.

Turnuva; Orhangazi Anadolu Lisesi rehberlik öğretmeni Olcay Eren Bayoğlu liderliğinde gerçekleştirildi. Turnuvaya TRAC Sakarya Şubesi de haberleşme desteği sağladı.

Turnuva kurallarının uyarlanmış şeklini oyun başlamadan hemen önce, turnuvaya katılacak öğrencilere anlatıldı. Oyunculardan biri takım kaptanı, biri haritadan sorumlu ve biri de telsiz ile iletişimi sağlamak üzere her sınıftan 3er kişilik 4 takım oluşturuldu. Doğru hedeflere en kısa sürede ulaşan 2 takım bir üst gruba çıkmayı başardı.

TRAC Sakarya Şubesi Başkanı Mehmet Turalıoğlu ve Cemiyet üyeleri Hasan Yarıcı, Tahir Yurt, Muhammed Kocaman ve İlknur Ünal Kocaman'da okul bahçesine kurmuş oldukları sabit telsiz istasyonu üzerinden turnuvaya katılan ekipleri, kendilerine verilen el telsizleri ile hedeflere yönlendirmek suretiyle destek sağladılar.

Oyunun bir sonraki etabının hava sıcaklığı, öğrenci katılımı, öğrenci sağlık ve güvenliği göz önüne alınarak seçilecek olan uygun parkur alanı sağlanması halinde ileri bir tarihte gerçekleştirilmesi düşünülüyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2021, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184