PIRILTI ANAOKULU MİNİKLERİ VEDA GECESİ

Hendek Pırıltı Ana okulu yılsonu veda gecesi renkli sahneler ile gerçekleşti

PIRILTI ANAOKULU MİNİKLERİ VEDA GECESİ


Hendek Pırıltı Anaokulu Veda Gecesi  Geceye Katılan Velilere ve misafirlerine dolu, dolu bir gece yaşattı, yaptıkları gösterileri büyük bir başarı ile sergileyen miniklere alkış yağmuru geldi.

 60 anaokulu öğrencisi yapmış oldukları gösterilerden sonra mezun olanlar kep fırlatarak bu günü anı defterlerine taşıdılar.

Saygı dürüşü ve istiklal marşının ardından açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü  Zübeyde Cirit ‘’bir eğitim kurumunun müdürü olarak başlıca dileğim daima eğitim kadrosunun desteği ile derinden bağlı olduğum insani değerleri çocuklarımıza aktarmak olmuştur. Eğitimin temel amacı insanı insan yapan değerleri anlam kazandırmak, kişinin içindeki insanı duyguları ortaya çıkararak gelişmesine olanak tanımak, insan olmanın tüm boyutlarını özümsemek ve insanlığın oluşmasında görev almayı öğretmektir’’ dedi.

Daha sonra bir birinden güzel oyunları başarı ile sergileyen miniklerin en çok alkış aldıkları gösteri bale gösterisi ve gösteriler sonunda Atatürk ve Ay yıldızlı Bayrağımızı sahnelen o ana  büyük alkış geldi.

Pırıltı Anaokulu miniklerinin gösterileri kep fırlatma merasimi, gece sonunda çekilen resimlerle 28 Mayıs 2016- yılsonu veda gecesi sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2016, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184