SAÜ HENDEK MYO’DA DEVİR TESLİM TÖRENİ

Sakarya Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulunda Devir Teslim töreni gerçekleştirildi. Prof. Dr. İbrahim YÜKSEL 14 Ocak 2011 den beri yürütmekte olduğu SAÜ Hendek MYO Müdürlüğü görevini Yrd. Doç. Dr. Beytullah EREN’e devretti.

SAÜ HENDEK MYO’DA DEVİR TESLİM TÖRENİ


Sakarya Üniversitesi Hendek Meslek Yüksekokulunda Devir Teslim töreni gerçekleştirildi. Prof. Dr. İbrahim YÜKSEL 14 Ocak 2011 den beri yürütmekte olduğu SAÜ Hendek MYO Müdürlüğü görevini Yrd. Doç. Dr. Beytullah EREN’e devretti.

Prof. Dr. İbrahim YÜKSEL veda konuşmasında,“görevde bulunduğum süre içerisinde bir ekip ruhu ile hep birlikte Hendek Meslek Yüksekokuluna, Üniversitemize ve memleketimize önemli katkılar ve kazanımlar sağladık. Geçen bu 3,5 yıllık süre içerisinde destek ve katkılarını esirgemeyen başta sayın Rektörümüze, Üniversite Senatomuza ve Yönetimimize, Sayın Valimize, Sayın Hendek Belediye Başkanına, Sayın Hendek Kaymakamına, daire amirlerine, tüm kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına, meslektaşlarıma ve mesai arkadaşlarıma şükranlarımı arz ederim” dedi.

15.05.2014 tarihi itibarı ile yeni görevine başlayan Yrd. Doç. Dr. Beytullah EREN ise yaptığı konuşmada “hizmet yarışında bayrağı daha ileri taşıma konusunda İdari ve Akademik ekibimiz ile elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizi bilmenizi isterim” dedi ve Hendek Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne yapmış olduğuhizmet ve katkılardan dolayıProf. Dr. İbrahim YÜKSEL’ e plaket vererek teşekkür etti.

Yrd. Doç. Dr. Beytullah EREN Kimdir?

1983 yılında Giresun’da doğdu. ilk ve orta öğrenimini Giresun’da tamamladıktan sonra 2000 yılında Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nü kazandı. 2001 yılında Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü’ne yatay geçiş yaparak, 2002 yılında aynı üniversitede Endüstri Mühendisliği Bölümünde Çift Anadal Programı (ÇAP)’na başladı. 2004 yılında Çevre Mühendisliği Bölümü’nden Fakülte ve Bölüm birincisi olarak mezun olan EREN, 2005 yılında da Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur. 2004 yılında SAÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Çevre Mühendisliği Anabilim Dalında Yüksek Lisans Eğitimine ve 2005 yılında ise SAÜ Çevre Mühendisliği Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Ayrıca EREN 2009-2010 yıllarında 10 aylığına Finlandiya’nın Oulu Üniversitesinde doktora çalışmaları için bulunmuş ve Yüksek Lisans ve Doktora eğitimi süresince TÜBİTAK Bilim İnsanını Destekleme Programı (BİDEP)’ndan Lisansüstü Eğitim bursu almıştır.

Sırası ile 2006 yılında Yüksek Lisans, 2012 yılında Doktora eğitimini SAÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Çevre Mühendisliği Anabilim Dalı’nda tamamlayan EREN, aynı yıl Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü’ne Yardımcı Doçent olarak atanmıştır. Evli ve bir Çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2014, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184