Şehit Mahmutbey 2019 Mezunlarını Uğurladı

Şehit Mahmutbey Ortaokulu 2018-2019 Mezuniyet Töreni Okul bahçesinde muhteşem bir tören ile gerçekleştirildi.

Şehit Mahmutbey 2019 Mezunlarını Uğurladı


Mezuniyet törenine Sosyal Hizmetler Müdürü Gülşen Fatma Dursun, Eğitim Bir Sen Hendek Temsilcisi Hakan Öztürk, okul müdürleri, okul aile birliği üyeleri, öğretmenler ile çok sayıda veli katıldı. Öğrencileri bu mutlu günlerinde aileleri ve sevenleri de yalnız bırakmadı.

Şehit Mahmutbey güçlenerek büyüyor

Tören Okul Müdürü Recep Yazıcı'nın selamlama ve açış konuşmasıyla başladı. Şehit Mahmutbey Ortaokulunun her geçen gün marka değerinin ve imajının arttığını, okulun her yıl büyüdüğünü ve büyümeye paralel güçlendiğini dile getiren Yazıcı konuşmasında, Şehit Mahmutbey Ortaokulu olarak paydaşlarımıza akademik çalışmaların yanında sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel faaliyetler de sunmanın çabası içerisinde olduk.

Okulumuz bu tür faaliyetleri birlik ve beraberlik içerisinde en kaliteli şekilde gerçekleştirirken Hendek halkının da takdirini kazanmayı başarmıştır. Bu başarıda emeği geçen idarecisinden hizmetlisine, öğretmeninden velisine tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bunun yanında çocuklarımızı yetiştirirken sadece akademik başarıya odaklanmanın yanlış olduğu kanaatindeyim. Akademik başarıdan daha da önemlisi çocuklarımızı iyi bir insan ve iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek hepimizin hem vazifesi hem de sorumluğudur dedi.

Açış konuşmasından sonra veliler adına Orhan Kumru, Öğretmenler adına Matematik Öğretmeni Şefik Mert, mezun olacak ö
Öğrenciler adına ise Vehbi Yavuz Arslan duygularını ifade etti.

Belgelerini aldılar keplerini fırlattılar

Sekizinci sınıf Öğrencilerinin yedinci sınıf Öğrencilerine bayrak ve flama tesliminden sonra mezun olacak olan Öğrenciler isim isim sahneye çağrılarak mezuniyet belgeleri şube rehber Öğretmenleri tarafından kendilerine verilirken, protokol üyeleri tarafından şube rehber Öğretmenlerine çiçek takdim edildi.

Mezun olacak Öğrencilerin davetlileri hüzünlendiren orotoryo gösterisinin ardından Öğrenciler konfetiler eşliğinde keplerini fırlattı.

Okul birincisi İclal Yıldız

Törende ilk üç dereceye girerek mezun olan Öğrenciler de ödüllendirildi. Okul üçüncüsü Zeynep Berna Turhan'a ödülü Eğitim Bir Sen Hendek Temsilcisi Hakan Öztürk, Okul ikincisi Efe Bayraktar'a ödülü Ziya Gökalp Ortaokulu Okul Müdürü Özgür Baylan, Okul birincisi İclal Yıldız'a ise ödülü Sosyal Hizmetler Müdürü Gülşen Fatma Dursun tarafından takdim edildi.

Okul Müdürü Recep Yazıcı tarafından dereceye giren Öğrencilere plaketleri verildikten sonra Okul birincisi olan İclal Yıldız'ın Okul kütüğüne ismini çakarak ismi ölümsüzleştirilmiş oldu.

Muhteşem tören

Tören günü anısına gerçekleştirilen göz kamaştırıcı havai fişek gösterisinin ardından Grup Yakamoz tarafından Türk halk ve Türk pop müziğinin sevilen eserlerinin seslendirildiği konser ile sona erdi. Konser esnasında gönüllerince eğlenen Öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Mezuniyet töreninin bitiminde çocukları ile beraber hatıra fotoğrafı çektiren veliler, mezuniyet töreninin hazırlayan Okul idaresi ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2019, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184