Şehit Mahmutbey'de Şule Genç İle Devam Kararı

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'nun da katıldığı, 26 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen Şehit Mahmutbey Ortaokulu okul aile birliği genel kurul toplantısında yeni dönemin başkanı yine Şule Genç oldu.

Şehit Mahmutbey'de Şule Genç İle Devam Kararı


2019 - 2020 yılı okul aile birliği genel kurul toplantısı 26 Ekim Cumartesi günü okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi. Okul Aile Birliği Başkanı Şule Genç ve Okul Müdürü Recep Yazıcı´nın konuşmaları ile başlayan kurulda, Birlik Başkanı Şule Genç tarafından Okula sağladığı katkı ve verdiği desteklerden dolayı Hendek Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu'na plaket takdim edildi.

Divan başkanlığına Özkan Cömert'in seçildiği genel kurul toplantısında yönetim kurulu faaliyetleri Başkan Yardımcısı Dilek Liman tarafından, denetim kurulu raporu ise Denetleme Kurulu Başkanı Özkan Aydın tarafından genel kurula sunuldu. Genel kurula sunulan raporlar kurul üyeleri tarafından ibra edildi.

Raporların ve dönem sonu bilançosunun ibra edilmesinden sonra zorunlu organların seçimine geçildi. Geçen dönem başkanlık görevini başarılı bir şekilde ifa eden Şule Genç´in genel kurula sunduğu yeni liste oy birliği ile kabul edildi. Genel kurulda seçilen üyeler tarafından gerçekleştirilen toplantıdaki görev dağılımı neticesinde 2019-2020 öğretim yılında Okul Aile Birliği Başkanı yine Şule Genç oldu.

Muhasip Üye Özlem Varoğlu tarafından genel kurula sunulan 2019-2020 yılı tahmin bütçesi de genel kurul üyeleri tarafından kabul gördü. Genel kurul, yeni seçilen yönetim kurulunun harcamalar için yetkilendirilmesi ile sona erdi.


 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2019, 18:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184