ŞENOL; FARKINDAMISINIZ DİYE SORDU

Hendek ticaret merkezinde anne ve babalara yönelik ‘farkındamısınız’ konulu konferans verildi

ŞENOL; FARKINDAMISINIZ DİYE SORDU


Sakarya il Milli eğitim Sakarya Büyük şehir belediyesi ve eğitim birsen tarafından ortak düzenlenen konuşmacı olarak uzman psikolog eğitim uzmanı Özkan Şenol’un katıldığı farkında mısınız konulu konferans Hendek Ticaret merkezi konferans salonunda yapıldı

Konferansa  il milli eğitim şube müdürü Şükrü Yıldız ,Arifiye  İlçe milli eğitim müdürü Nuri Tellioğlu, Hendek İlçe milli eğitim müdürü Sabri Doğan ,Eğitim birsen Hendek temsilcisi Kadir Görme , Öğrenci velileri  ve vatandaşlar  katıldı.

Çocuklara Telefon Ve Bilgisayar Alınmasın

Psikolog  Eğitim uzmanı Özkan Şenol’un sahneye çıkmasıyla başlayan konferansa katılanlarla soru cevap seklinde çok sıcak bir ortamda başladı.

Anlatılanlar insanların aklından çıkmayacak bir şekilde anlatan Özkan Şenol özelikle lise 2.sınıfa kadar öğrencilere Bilgisayar ve cep telefonu alınmamasını ve dede ve büyük annelerde torunlarını anne ve babalarından cezalarda korumamaları konusunda uyardı evinize bilgisayar alabilirsiniz fakat öğrencilerin odalarına değil dedi .

Öğrenci velileri açısında verimli gecen konferans  sonunda İlçe milli eğitim müdürü Sabri Doğan konuşmacı  Psikolog eğitim uzmanı Özkan Şenol’a çiçek vermesiyle sona erdi.






Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2014, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184